Bausmių Lentos diskusijos

Čia mūsų namai.

Moderatorius: Vadas

Re: Bausmių Lentos diskusijos

Standartinė Tango » Pen Lie 30, 2010 1:34 pm

Rokhelio rašė:Tai taip išeina, kad teks nori nenori iškęst užgauliojimus ir pan. iki tol kol praeis kažkiek laiko ir atsibos engt arba kol ateis kiti, šviežesni naujokai ir pereisit prie jų "smaugimo"...

Klausyk, būk gerutis... neverk, a? Jei tu manai, kad tave užgaulioja, forume prie užgauliotojo pranešimo yra raporto mygtukas "pastuksėjimui". Ateis moderatorius, pamatys ir išsiaiškins. Užgauliotoją nubaus. Arba tave nubaus - jei stuksėjimais be reikalo piktnaudžiausi. Ir viskas.

Ir niekas čia nieko neengs. Vergovės nėra. Yra tokie, kurie pasiduoda menkiausiai provokacijai ir ima plūstis. Va ir visos žinios.

Beje, yra nepažįstamų naujokų, kurie į forumą įsilieja be engimo, be spaudimo ir be smaugimo - kone nuo pirmo pranešimo. Tiesiog jie turi sveiką humoro jausmą, iškart įsijaučia į futbolą ir supranta, kad per internetą engti, smaugti ir pan. negalim. Tie, kurie reaguoja liguistai, neišlaiko ir neužsilaiko.

Va ir visa biblija. Amen.
- Por que los del Madrid van a misa todos los domingos???
- Porque es el unico sitio donde pueden ver uno vestido de blanco levantando una copa!!!
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Rokhelio » Pen Lie 30, 2010 2:08 pm

Tango rašė:Klausyk, būk gerutis... neverk, a? Jei tu manai, kad tave užgaulioja, forume prie užgauliotojo pranešimo yra raporto mygtukas "pastuksėjimui". Ateis moderatorius, pamatys ir išsiaiškins. Užgauliotoją nubaus. Arba tave nubaus - jei stuksėjimais be reikalo piktnaudžiausi. Ir viskas.

Ir niekas čia nieko neengs. Vergovės nėra. Yra tokie, kurie pasiduoda menkiausiai provokacijai ir ima plūstis. Va ir visos žinios.

Beje, yra nepažįstamų naujokų, kurie į forumą įsilieja be engimo, be spaudimo ir be smaugimo - kone nuo pirmo pranešimo. Tiesiog jie turi sveiką humoro jausmą, iškart įsijaučia į futbolą ir supranta, kad per internetą engti, smaugti ir pan. negalim. Tie, kurie reaguoja liguistai, neišlaiko ir neužsilaiko.

Va ir visa biblija. Amen.

:tup: 10 balų
Vartotojo avataras
Rokhelio
Žiūrovas

Standartinė Wat Wat » Pen Lie 30, 2010 2:25 pm

Kas cia pasidare, kad dauguma naujoku ne tik ufonautai, bet ir verksniai? Cia gal nuo tu visu E maiste ar nuo durnu laidu televizijos.. :think:
Paveikslėlis

"When Manchester United are at their best I am close to orgasm." Gianluca Vialli
Vartotojo avataras
Wat Wat
Legenda

Standartinė Baltas Wilkas » Pen Lie 30, 2010 2:32 pm

Wat Wat rašė:Kas cia pasidare, kad dauguma naujoku ne tik ufonautai, bet ir verksniai? Cia gal nuo tu visu E maiste ar nuo durnu laidu televizijos.. :think:

:shake: tiesiog vasara nerealiai karšta :nzn:, va ir ištęžta :rolleyes:
Vartotojo avataras
Baltas Wilkas
Senjoras

Standartinė Tango » Pen Lie 30, 2010 2:35 pm

Wat Wat rašė:Kas cia pasidare, kad dauguma naujoku ne tik ufonautai, bet ir verksniai? Cia gal nuo tu visu E maiste ar nuo durnu laidu televizijos.. :think:

Temperatūra jaučiu įtaką daro.
Paveikslėlis
- Porque es el unico sitio donde pueden ver uno vestido de blanco levantando una copa!!!
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė psich0 » Pen Rgp 06, 2010 9:58 am

Dabar as toki klausimeli turiu: Kiek galiojo pono Tango duodamas ZODINIS ispejimas?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
psich0
Žvaigždė

Standartinė Tango » Pen Rgp 06, 2010 10:26 am

psich0 rašė:Dabar as toki klausimeli turiu: Kiek galiojo pono Tango duodamas ZODINIS ispejimas?

Proto ribose. Aš manau, kad su kiekvienu žmogum galima susitarti nebedaryt nesąmonių. Jei kone kas nioliktam pranešime minimi barsukai, plius asmeniškumai, to jau sakyčiau per daug.
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Magpie » Pen Rgp 13, 2010 10:16 pm

Ta prasme, rimtai tas veikėjas CTID ar kaip jis ten :rolleyes: jei dedi kokią naujieną, rašai LIETUVIŠKAI, o ne copy/paste angliškai ar tiesiog linką bele kokį bele kur. Kelis lietuviškai sakinius suregzti gali ir dar priedo pridėti linką su orginaliu straipsniu ar naujiena. Paveiksliukai rimtai užknisa, nes didžioji dalis nei į tvorą, nei į mietą. Gal potencialo ir turi plėtoti Man City temą, bet reikia tinkama linkme viską nukreipti, nes kitaip duoti pagrįstą antrą įspėjimą ir poilsis. O visiems kitiems už paveiksliukų mėtymą irgi dalinkit įspėjimus, nes čia durna mada kažkokia, kai pradeda diskutuoti atitinkamais paveiksliukais.
F.Nyčė "Jis man nepatinka." - "Kodėl?" - "Aš iki jo nepriaugau." - Ar bent vienas žmogus kada nors taip atsakė?
Vartotojo avataras
Magpie
Žvaigždė

Standartinė Tango » Pen Rgp 13, 2010 10:19 pm

Magpie rašė:Ta prasme, rimtai tas veikėjas CTID ar kaip jis ten :rolleyes: jei dedi kokią naujieną, rašai LIETUVIŠKAI, o ne copy/paste angliškai ar tiesiog linką bele kokį bele kur. Kelis lietuviškai sakinius suregzti gali ir dar priedo pridėti linką su orginaliu straipsniu ar naujiena. Paveiksliukai rimtai užknisa, nes didžioji dalis nei į tvorą, nei į mietą. Gal potencialo ir turi plėtoti Man City temą, bet reikia tinkama linkme viską nukreipti, nes kitaip duoti pagrįstą antrą įspėjimą ir poilsis. O visiems kitiems už paveiksliukų mėtymą irgi dalinkit įspėjimus, nes čia durna mada kažkokia, kai pradeda diskutuoti atitinkamais paveiksliukais.

kiti įmeta po keletą paveiksliukų skirtingose temose, o jis flūdina vieną temą, plius nemenkais animuotais gif'ais. To jau per daug.
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Magpie » Pen Rgp 13, 2010 10:23 pm

Nu tarim, kad dabar Man City temoje totalus off-topic iš esmės vyksta :rolleyes: vieną dalyvį apraminai, tai jei kiti nesusipranta :nzn: sankcijų gal reiktų, nes kartais apie futbolą pasiskaityti reikia vos ne kelis psl vartyti, kad bent pora normalių postų būtų galima rasti.
F.Nyčė "Jis man nepatinka." - "Kodėl?" - "Aš iki jo nepriaugau." - Ar bent vienas žmogus kada nors taip atsakė?
Vartotojo avataras
Magpie
Žvaigždė

Standartinė Sleimas » Pen Rgp 13, 2010 10:28 pm

Čia reiškia ne aš vienas jaučiu, kad forumo lygis kažkaip smunka. Vis daugiau blevyzgų ir vis mažiau kažko apie futbolą. :think:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Sleimas
Legenda

Standartinė Tango » Pen Rgp 13, 2010 10:28 pm

Magpie rašė:Nu tarim, kad dabar Man City temoje totalus off-topic iš esmės vyksta :rolleyes: vieną dalyvį apraminai, tai jei kiti nesusipranta :nzn: sankcijų gal reiktų, nes kartais apie futbolą pasiskaityti reikia vos ne kelis psl vartyti, kad bent pora normalių postų būtų galima rasti.

Bus matyt.
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Wat Wat » Pen Rgp 13, 2010 10:32 pm

Sleimas rašė:Čia reiškia ne aš vienas jaučiu, kad forumo lygis kažkaip smunka. Vis daugiau blevyzgų ir vis mažiau kažko apie futbolą. :think:

Imkis iniciatyvos - rasyk apie futbola
Paveikslėlis

"When Manchester United are at their best I am close to orgasm." Gianluca Vialli
Vartotojo avataras
Wat Wat
Legenda

Standartinė Sleimas » Pen Rgp 13, 2010 10:35 pm

Wat Wat rašė:
Sleimas rašė:Čia reiškia ne aš vienas jaučiu, kad forumo lygis kažkaip smunka. Vis daugiau blevyzgų ir vis mažiau kažko apie futbolą. :think:

Imkis iniciatyvos - rasyk apie futbola

Rašau šiek tiek, bet sukti galvą kaip užvest kokią diskusiją aš nenoriu, šiaip ar taip čia tik dalis laisvalaikio. Žymiai maloniau kai kažkas vystosi natūraliai.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Sleimas
Legenda

Standartinė Wat Wat » Pen Rgp 13, 2010 10:36 pm

Sleimas rašė:Rašau šiek tiek,

Rasyk daugiau
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Wat Wat
Legenda

Standartinė Liliputo kancia » Pen Rgp 13, 2010 10:36 pm

apie koki futbola dabar rasyti, kai dar neprasidejo chempionatai!? atsipalaiduokit, prirasysim dar ne viena jaucio oda, o dabar visi i citeh tema deti paveiksliuku...man jie patinka, jei i tema ir ne slykstus fotoshopas.
Paveikslėlis
We'll Never Die
Vartotojo avataras
Liliputo kancia
Starto žaidėjas

Miestas: What's the matter with you? I think your brain is going soft....

Standartinė Wat Wat » Pen Rgp 13, 2010 10:39 pm

Liliputo kancia rašė:apie koki futbola dabar rasyti, kai dar neprasidejo chempionatai!? atsipalaiduokit, prirasysim dar ne viena jaucio oda, o dabar visi i citeh tema deti paveiksliuku...man jie patinka, jei i tema ir ne slykstus fotoshopas.

Svarbiausia, kad dafiga prirasyta apie ta futbola. Cia ir kai kurie senbuviai man atrodo uzsikretinienja verkslenimu ir ufonautizmu
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Wat Wat
Legenda

Standartinė Sleimas » Pen Rgp 13, 2010 10:42 pm

Nežinau, gal čia toks vaizdas dėl to, kad tų ufonautų naujokų priviso gyvas galas ir kažkas protingo ištirpsta masėj. Tiesiog tokios mintys instinktyviai ateina į galvą.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Sleimas
Legenda

Standartinė Wat Wat » Pen Rgp 13, 2010 10:44 pm

Sleimas rašė: Tiesiog tokios mintys instinktyviai ateina į galvą.

Liepk Ievai padaryt gera vakariene ir alaus, kad atnestu. Kaip ranka nuims
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Wat Wat
Legenda

Standartinė Vadas » Pen Rgp 13, 2010 10:54 pm

Bet tai kaip sutapo... Po mano pasisakymų dėl paveiksliukų ribojimo, kuomet visi pasipriešino, atsirado naujas vartotojas, kuris tais paveiksliukais užkniso net atkakliausiai juos gynusius.

Kartais pagalvoju, kad tas iš "C" raidės esu kerštingasis aš.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Vadas
Admin

AnkstesnisKitas

Grįžti į Forumas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias