FC Barcelona subforumo diskusijos

Moderatorius: Tango

FC Barcelona subforumo diskusijos

Standartinė Ezzy » Sek Gru 03, 2006 3:00 pm

manau reikejo tokios temos cia.
kritikos ir as noriu duot
1. vakar niekiap negalejau prieit prie forumo ir nespejau atlikt spejimo, manau tai nera mano kalte, o rengejo, kuris neretai buna kad paskelbia kad speti galima, pora valandu pries rungtynes, taip jau praleidau du spejimus
2. rezultatai savaitem netvarkomi, jei emeisi tokio dalyko tai prasau ir skaiciuok viska
3. jei tavo technika nera patvari, pasakyk visiems, kad nutrauki totolizatoriu, ir nedaryk nesamoniu, paziurek i kitus narius ir palygink Barcos totolizatoriu su kitais siame forume rengiamais totolizatoriais, sis toto atrodo silpniausiai musu forume
Vartotojo avataras
Ezzy
Veteranas

Re: Totolizatoriaus diskusijos

Standartinė Tdk » Sek Gru 03, 2006 3:10 pm

Ezzy rašė:manau reikejo tokios temos cia.
vakar niekiap negalejau prieit prie forumo ir nespejau atlikt spejimo

As ir nespejau :|
Vartotojo avataras
Tdk
Žvaigždė

Re: Totolizatoriaus diskusijos

Standartinė Mantas_ » Sek Gru 03, 2006 6:30 pm

Ezzy rašė:manau reikejo tokios temos cia.
vakar niekiap negalejau prieit prie forumo ir nespejau atlikt spejimo

Me too ;)
¡¡¡VAMOS ESPAÑA!!!
Força Portugal!
Hai Romania!
Vartotojo avataras
Mantas_
Starto žaidėjas

Standartinė el blanco » Sek Gru 03, 2006 7:37 pm

aš jau seniai sakiau, kad reikia jums keisti organizatorių ;)
Vartotojo avataras
el blanco
Kur Figo?

Standartinė Mr.T » Sek Gru 03, 2006 11:46 pm

Melieji forumo nariai kurie esate nepatenkinti mano atliekamu darbu.
Atlikti sias pareigas, manes niekas nepaskyre, uz mano pareigas niekas nebalsavo ir kazkokio atlygio as uz, tai negaunu. Sis dalykas, t.y FCB TOTO buvo mano vieno paties sugalvotas dalykas, kuri padejo igivendinti bei pagelbedavo del tvarkos priziurejimo visu pirma Tango ir adomas, del to esu jiems dekingas ;) Taigi nelabai isivaizduoju del ko jus cia esate nepatenkinti, taip as daznai nespeju laiku sutvarkyti TOTO, bet, tai grynai del laiko stokos, o kartais ir technika paveda :| , taciau as iki pat siol nemeciau TOTO ir nesuverciau jo tvarkymo kuriam nors asmeniui.
Ezzy, nzn is kur ponas, izvelgiate, kad FCB TOTO yra labiausiai apleistas TOTO visame ef.lt forume ? Pazvelgus i dalyviu skaiciu bei aktyvuma to nepasakytume :roll: Nenoreciau mineti konkreciu asmenu bei veltis i asmeniskumus, bet kartais is kai kuriu asmenu komentaru ar skundu galima izvelgti, kad jie uz TOTO tvarkyma, man moka pinigus, ar as esu kaip nors kitaip jiems isipareigojes, aisku reikia tvarkos, taciau nevisada jai padaryti yra galimybiu,o kad TOTO max. buna nesutvarkytas 3 turus, tame tragedijos nematau, o ir ar taip ar taip visi rezultatai yra suskaiciuojami ir jusu spejimai niekur nedingsta. Taigi norejau pasakyti, tik tiek ir beje - vakar toto spejimo startas buvo duotas likus ~8 val iki rungtyniu pradzios, manau laiko atlikti spejima buvo ir kas tikrai norejo, tas , tai ir galejo padaryti.

Be to, atsizvelgdamas i jusu skundus, jei pastebesiu, kad nespesiu sutvarkyti TOTO, spejimo starta, paskelbsiu iki rungtyniu pradzios likus mazdaug parai, taip tikiuosi, kad jums bus patogiau bei spesite pateikti savo spejimus. ;)
Vartotojo avataras
Mr.T
Superžvaigždė

Standartinė zebediejus » Sek Gru 03, 2006 11:50 pm

Ronaldinho_10:

Niekas tavęs nekaltina, ir visi supranta, kad darbą užsivertei savanoriškai ir geriausių paskatų vedinas. GArbė tau už tai.

Tiesiog visi žinome, kad mokaisi ir smarkiai mokaisi. Tai rodo ir tai, kad tu, anksčiau buvęs tokiu aktyviu Forumo nariu dabar retokai užsuki pablevyzgoti ir padiskutuoti.

Niekas nieko nekaltina, tiesiog pamanėm, kad spaudžiamas kitų darbų, tu tiesiog sukandęs dantis tempi dar ir šitą naštą. viskas gerai - jeigu turi laiko, noro ir jėgų - dirbk toliau...
Paveikslėlis
Di Stefano: "El Barça juega de puta madre"
Vartotojo avataras
zebediejus
Bet kas, jei tai Barca

Standartinė MJF » Sek Gru 03, 2006 11:50 pm

o as dar pridesiu kad ir be totalizatoriaus niekas nemirtu :lol:
FC Barcelona supporters, Lithuania
Dj^MIAU rašė:O aš.. ką aš.. Pralaimėjau aš.
Vartotojo avataras
MJF
Atsarginis žaidėjas

Standartinė Tango » Sek Gru 03, 2006 11:56 pm

O aš siūlau vieną paprastą mintį, kad nekiltų jokių pykčių ir manau, kad ronaldinho_10 kaltint nereikia.

Likus ne mažiau nei 2 paroms iki kito mačo, bet kuris barsukas, matytdamas, kad dar nėra senojo turo rezultatų, skelbia naują spėjimą ir baigtas kriukis. O ronaldinho_10 tada tektų skaičiuot dviejų ar trijų turų rezultatus. Taip, kaip yra dabar, tad nėra čia ko žmogaus pulti.

p.s. ronaldinho_10 tu pasikalbėk su Balompie, jis atrodo Excel skaičiuoklė turi toto rezultatams - ją matyt galima pritaikyti ir Barcos toto. Sutaupysi krūvas laiko ;)
- Por que los del Madrid van a misa todos los domingos???
- Porque es el unico sitio donde pueden ver uno vestido de blanco levantando una copa!!!
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė zebediejus » Pir Gru 04, 2006 12:21 am

O jeigu matai kad sunku ir nespėji - nebijok to pasakyti ir paprašyti pagalbos
Paveikslėlis
Di Stefano: "El Barça juega de puta madre"
Vartotojo avataras
zebediejus
Bet kas, jei tai Barca

Standartinė Mr.T » Pir Gru 04, 2006 12:21 am

zebediejau,

Tikrai TOTO man nera kazkokia nasta, ar akmuo po kaklu, taigi ir toliau stengsiuos juo rupintis. Del mokslu, tai nesu as kazkoks, tai moksliukas :D :D Taciau visi zinome, kaip daznai buna. ;) Viena diena turi laiko, taciau sutingsti ir viska atidedi kitai dienai, o tada kita diena susivercia visi savaites darbai, o kai namo grizti apie 16 val, tai ir nebera noro kazko ir skaiciuot, o ir pomegio ir siaip smagiu dalyku susijusiu su mylimu klubu nesinori kazkaip paversti i kasdienini pilka darba :|

Tango,

Visiskai sutinku su tavim ;) Manau, taip bus visiems patogiau bei bus maziau pykciu ir nesutarimu ;)
Vartotojo avataras
Mr.T
Superžvaigždė

Standartinė Tango » Pir Gru 04, 2006 12:24 am

Vienžo ronaldinho_10 ramiai tvarkykis ir tiek. Kritika aišku gerai, jos reikia išklausyti - tačiau visi mes žmonės ir neklystančių ir visur spėjančių pasaulyje nėra ;)
- Porque es el unico sitio donde pueden ver uno vestido de blanco levantando una copa!!!
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Ezzy » Tre Gru 06, 2006 1:33 am

tai tureciau gaut 13 tasku uz atspeta rezultata ir kitus du punktus dar beje ivarcio autorius :)
Vartotojo avataras
Ezzy
Veteranas

Standartinė Tango » Tre Gru 06, 2006 1:37 am

Ezzy rašė:tai tureciau gaut 13 tasku uz atspeta rezultata ir kitus du punktus dar beje ivarcio autorius :)

Gausi 7 taškus. 5 už atspėtą tiksliai rezultatą + 2 už abu įvarčių autorius ;)
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Tango » Pir Gru 11, 2006 6:41 pm

Jei dar yra nuomonių tai toto diskusijas apie corel 'freedy' dalyvavimą Barcos toto ir Ievos taškų perėmimą, prašom tęsti čia.

Visus su tuo susijusius komentarus iš paties toto topico - aš ištrinsiu.
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Mr.T » Pir Gru 11, 2006 6:49 pm

Manau, kad ir nebe labai yra apie ka ir diskutuoti, manau mano pozicija, siuo klausimu kaip ir aiski :|
Vartotojo avataras
Mr.T
Superžvaigždė

Standartinė Tango » Pir Gru 11, 2006 6:50 pm

ronaldinho_10 rašė:Manau, kad ir nebe labai yra apie ka ir diskutuoti, manau mano pozicija, siuo klausimu kaip ir aiski :|

kadangi yra tau prieštaraujančių, kaip žiūri į tai, jei surengtumėm 1-2 dienų balsavimą? pvz, kas išsiaiškinti iki dabartinio spėjimo pabaigos?
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Standartinė Ieva » Pir Gru 11, 2006 6:56 pm

na as nuo saves dadesiu dar biski, kad vistiek nesuprantu, kur tu ce neteisybe matai kitu dalyviu atzvilgiu ar dar kazka (velniai zina ka)?tai gi ce tas pats kad ir as pati dalyvauciau, skirtumas tik tas, kad daba jis tik perima estafete :)
savo pozicija irgi issakiau...
Ieva
Prancūziškų patrankų vaikas

Standartinė Mr.T » Pir Gru 11, 2006 7:00 pm

Tai kam dar tas balsavimas ir mano nuomones klausimas, jei ir taip aisku, kad dauguma yra kitos opinijos nei as ir balsavimas, butu tiesiausias kelias i sio pasiulymo priemima ;) Labai nemegstu, kad labai daznai mane vadina sio TOTO vienvaldziu savininku, bet kartais reikia priimti sprendima vadovui, siuo klausimu mano pozicija aiski, jei jau uz taskus man i kaili kliuna :D ir man krenta visos TOTO problemos, tai atleiskite si sprendima ir priimsiu kaip as manau, kad bus geriausia TOTO . Siaip nesu joks diktatorius ar tironas, bet sykart mano nuomone yra PRIES, jei labai to norite, kad coreel"freeedy" uzimtu Ievos vieta ir man is visu jegu priestaraujate, tai tada atsisakau, savo kaip TOTO valdytojo pareigu :| Ir jei manote, kad as netiknkamas priimti sprendimus bei netinkamas buti atsakingu asmeniu uz TOTO rinkite kita zmogu kuris galbut pagal jus atliks si darba daug geriau ;)
Vartotojo avataras
Mr.T
Superžvaigždė

Standartinė Mr.T » Pir Gru 11, 2006 7:03 pm

Ieva rašė:na as nuo saves dadesiu dar biski, kad vistiek nesuprantu, kur tu ce neteisybe matai kitu dalyviu atzvilgiu ar dar kazka (velniai zina ka)?tai gi ce tas pats kad ir as pati dalyvauciau, skirtumas tik tas, kad daba jis tik perima estafete :)
savo pozicija irgi issakiau...

atleiskite, bet tamstos postas visiskai nelogiskas :| Neteisybe, tame, kad vidury sezono, atejes naujas dalyvis, kuris nieko nedare, ateina ir lyg is giedro danagus pakyla i 11 vieta, uz dyka susizerdamas 68 pts. Tai ka, manai, tame nera neteisybes pries kitus zmones dalyvavusius nuo pat pradziu ?

Ne is karves losiam, bet yra elementarios taisykles ir tavrka ir jos reikia laikytis ir jei po to taip kiekvienas nuspres padalinti taskus, apeliuodamas i kieno nors gimtadieni ar kitokia svente ?? Totali anarchija pasidarys...
Vartotojo avataras
Mr.T
Superžvaigždė

Standartinė Tango » Pir Gru 11, 2006 7:05 pm

ronaldinho_10: visų pirma aš Tau nepriekaištauju dėl toto, visų antra, nei aš, nei zebediejus, nei dar kas nors NEPRIĖMĖM JOKIO GALUTINIO sprendimo, o priešingai - sakėm, kad tu čia tvarkaisi, nors nesi moderatorius, bet savarankiškai prisiėmei šias pareigas.

Kita vertus, eNjoy teisus, juk ne iš karvės žaidžiam ir man pvz. kaip tik būtų idomu ar vieną žmogų pakeitęs kitas žmogus, sugebės pakilti aukščiau ir pasivaržyti su lyderiais.

O va isivaizuok tokią situaciją: na sakykim core 'freedy" (oi ilgas nickas baisiai) ir Ieva yra brolis ir sesuo, ir sesuo tiesiog užleidžia vietą savo broliui, na pavadinkim, tai torrentų kalba 'seedinimu'. kame čia blogumas? juk prarasi dalyvį, kuris buvo aktyvus, surinko nemažai taškų ir jo niekas nepakeis... ar tai gerai?
Vartotojo avataras
Tango
Blaugranakt!

Kitas

Grįžti į FC Barcelona

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: fms ir 4 svečių