Moderatorius: Moderatoriai
Samir rašė:Vadinasi, būsiu neteisingai supratęs formuluotes. Kita vertus, manau FIFA netrukus turės keisti šitą sistemą, nes Europai palikt galimybę organizuoti tik kas trečią turnyrą irgi prastas variantas.

Samir rašė:Australijoje ir Kanadoje būtų sunku rengti čempionatą dėl didelių atstumų (tarp Sidnėjaus ir Perto daugiau nei 3000 kilometrų, tarp Vankuverio ir Kvebeko beveik 4000) be to, futbolas šiose šalyse nėra sportas Nr. 1, Egipte gali kilti problemų su infrastruktūra, be to, vasarą ten nežmoniškai karšta. Urugvajus turi gilias tradicijas, bet kaip pasaulio čempionato rengėjas būtų labai maža šalis.
galima žaisti Adelaidėj, Melburne, Kanberoj, Sidnėjuj, Brisbene. Egipte tai iš tikrųjų ne kas, pamiršau, kad Cup of Nations visada vyksta žiemą. O Urugvajus tai irgi vienas nepatemptų, vis tik 100 metų praėjo, nebe 13 komandų, + dešimtys tūkstančių sirgalių. Bet manau FIFA galėtų pasistengti 2030 m. leisti Urugvajui rengti kartu su Argentina, būtų labai simboliška.
. O realiausius šansus manau turi Anglija. Ir esu 70 % įsitikinęs, kad būtent Anglija ir bus 2018 WC šeimininkė.Rut rašė:Na, aš nenorėčiau, kad čempionatas vyktų Anglijoje. Jau ir taip, 2012 Olimpinės žaidynės vyks Anglijoje, tai bent 2018 pasaulio futbolo čempionatą tai kitur rengt galėtų.

Rut rašė:Sportas. Konkrečiai gal ir niekuo, bet nesinori kad Anglija rengtų du svarbaus masto renginius. Nereikia kabinėtis, paprasčiausiai tai subjektyvi mano nuomonė, tiesiog Anglijai kaip šaliai beveik niekada neprijaučiau ir tiek.
nu tai jo....juk visai neįdomu.... Per Olimpines važiuoji į Angliją, po 6 metų vėl ten pat važiuoti 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias