R.Ferdinandas: "Nežinau, kas galėtų pakeisti Fergusoną" © Eurofootball.lt
Anglijos čempionų "%c00040" ekipos gynėjas Rio Ferdinandas (%p01867) teigė, jog sunkiai šiuo metu įsivaizduoja koks kitas treneris galėtų pakeisti Serą Aleksą Fergusoną, kai pastarasis pasitrauks iš didžiojo futbolo.

"Tikrai atvirai sakau, kad sunkiai šiuo metu įsivaizduoju, koks kitas treneris galėtų stoti prie komandos vairo, kai Fergusonas mus paliks",- teigė 30 metų gynėjas.

"Klubo vadovai turės labai pasistenkti, kad surastų jam tinkamą pamainą, nes jis komandoje jau daugiau nei 22 metai, o tai kažkuria mažyte prasme yra blogai, nes priklausomybė nuo jo labai didelė, tačiau netrukus ateis tas metas, kai teks viską užbaigti. Bus labai sunku".

"Tai ne tas pats, kai įsigyti kitą gerą futbolininką, kurių yra pakankamai daug. Gerą strategą surasti itin sunku, tačiau manau, jog jei kas ir gali tai padaryti, tai tik "Man Utd" klubas.",- užbaigė R.Ferdinandas.

S.A.Fergusonas jau anksčiau buvo užsiminęs, jog treniruoti "Man Utd" ruošiasi dar kelis sezonu, o paskui pasitrauks iš savo posto ir didžiojo futbolo.