"1000 EF pinigų iššūkis". R.Vyšniauskas: Meksika gali nustebinti vokiečius (VIDEO)

Rusijoje prie finišo artėja Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 1055 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą). Atspėti įvykiai 5/7.


Vokietija - Meksika

"Daugelis ryškiais pusfinalio favoritais laiko vokiečius, tačiau aš manau, kad komandos turi apylygius šansus. Meksikiečiai gali kovoti su Joachimo Lowo auklėtiniais ir juos nugalėti. Aišku, turnyre mes pamatėme, kad ši eksperimentinė pasaulio čempionų sudėtis irgi yra pavojinga - žaidė gražų ir atakuojantį futbolą. Grupių etape tai buvo pati rezultatyviausia komanda", - sakė komentatorius.

Prognozė

"Mano pasirinkimas: Meksika nepralaimės per pagrindinį rungtynių laiką. Manau, kad koeficientas yra visai neblogas (1,80) už šį įvykį. Visai nenustebčiau, jei pamatytume ir pratęsimą. Žinome, kad pusfinaliuose futbolas būna atsargesnis ir pratęsimai yra labai dažnas reiškinys."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...