17-metis G. Donnarumma pakviestas į Italijos nacionalinę rinktinę

Šiandien paskelbta, kad 17-metis „Milan“ vartininkas Gianluigi Donnarumma pirmą kartą savo karjeroje yra pakviestas į Italijos nacionalinę rinktinę.

Donnarumma tapo jauniausiu į Italijos rinktinę patekusiu žaidėju nuo 1911 metų, o kartu su juo į nacionalinės ekipos stovyklą pakviesti ir dar trys jaunimo ekipoje sublizgėję žaidėjai – jo komandos draugas „Milan“ ekipoje Alessio Romagnoli, „Juventus“ gynėjas Daniele Rugani ir „Torino“ puolėjas Andrea Belotti.

Italijos rinktinės lauks rungtynės su Prancūzija ir Izraeliu, o šie mačai taps pirmaisiais naująjam komandos treneriui Giampiero Venturai.

Visa Italijos rinktinės sudėtis:

Vartininkai: Gianluigi Buffonas („Juventus“), Gianluigi Donnarumma („Milan“), Federico Marchetti („Lazio“).

Gynėjai: Luca Antonelli („Milan“), Davide Astori („Fiorentina“), Andrea Barzagli („Juventus“), Leonardo Bonucci („Juventus“), Giorgio Chiellini („Juventus“), Mattia De Sciglio („Milan“), Angelo Ogbonna („West Ham“), Alessio Romagnoli („Milan“), Daniele Rugani („Juventus“).

Saugai:  Federico Bernardeschi („Fiorentina“), Giacomo Bonaventura („Milan“), Antonio Candreva („Inter“), Daniele De Rossi („Roma“), Alessandro Florenzi („Roma“), Riccardo Montolivo („Milan“), Marco Parolo („Lazio“), Marco Verratti („Paris Saint Germain“).

Puolėjai: Andrea Belotti („Torino“), Ederis Citadinas Martinsas („Inter“), Manolo Gabbiadini („Napoli“), Ciro Immobile („Lazio“), Leonardo Pavoletti („Genoa“), Graziano Pelle („Shandong Luneng“).

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...