250 mln. svarų sterlingų išleisti pasiruošęs "Man City" nusitaikė į belgų žvaigždę

"Sky Sports" žiniomis, "Manchester City" vasarą pasiruošęs išleisti įspūdingą pinigų sumą už žaidėjus, kuriuos pageidoja komandoje matyti Pepas Guardiola.

Minėto šaltinio teigimu, "miestiečiai" vasarą naujiems pirkiniams ketina išleisti net 250 milijonų svarų sterlingų. Pageidojamų futbolininkų sąrašas jau beveik aiškus, tačiau į jį papuolė dar viena netikėta pavardė.

"Sky Sports" tvirtina, kad P. Guardiola savo komandoje nori matyti 19-metį Briuselio "Anderlecht" saugą Youri Tielemansą. Nepaisant savo jauno amžiaus, kylanti Belgijos žvaigždė jau yra vertinamas už savo išskirtinį intelektą futbolo aikštėje.

Centro saugo pozicijoje rungtyniaujantis belgas yra tipinis P. Guardiolos propoguojamo žaidimo stiliaus futbolininkas. Taigi, "Man City" yra rimtai nusiteikę pakloti didelį pinigų sumą už perspektyvų belgą.

Tarp pretedentų, kurie taip pat gali papildyti "Man City" yra minimi Bejaminas Mendy ("Monaco"), Ryanas Bertrandas, Virgilis Van Dijkas (abu "Southampton"), Kyle'as Walkeris ("Tottenham") ir Alexis Sanchezas ("Arsenal").