33 mln. eurų Kinijoje uždirbęs C. Tevezas: tai buvo geros atostogos

Buvęs Mančesterio klubų puolėjas Carlosas Tevezas su juoku prisiminė savo žaidimo laiką Kinijos aukščiausioje futbolo lygoje ir tik nurodė, kad yra laimingas vėl sugrįžęs į Argentiną.

33-ejų metų puolėjas 2016 metais nusprendė palikti "Boca Juniors" ir likęs laisvuoju agentu netrukus pasirašė sutartį su Šanchajaus "Shenhua" klubu, kuris futbolininkui turėjo sumokėti 33 mln. eurų metinį atlyginimą.

Argentinos televizijos paklaustas, koks buvo laikotarpis Kinijoje, futbolininkas atsakė: "Tai buvo septynių mėnesių atostogos Kinijoje."

"Aš suprantu "Shenhua" trenerio ir prezidento kritiką skirtą man, tačiau aš tikrai nežinau, kodėl nusprendžiau ten žaisti futbolą", - tęsė argentinietis.

C. Tevezas po paties pavadintų "atostogų" vėl sugrįžo į "Boca Juniors", kurį taip pat netikėtai paliko kaip ir kinus ir sulaukė ne pačios geriausios sirgalių reakcijos.

"Žinau, kad nemažai žmonių buvo priblokšti šiuo mano sprendimu, tačiau aš juos suprantu. Paprasčiausiai tada jaučiausi, kad nesu 100 procentų pasirengęs žaisti. Žinau, kad įskaudinau sirgalius, tačiau dabar jie mane pamatys kitokį", - užbaigė C. Tevezas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...