A. Conte apie E. Hazardo ateitį: neturiu krištolinio rutulio, bet tikiu, kad jis nori likti

Vyriausiasis Londono "Chelsea" klubo treneris Antonio Conte spaudos konferencijoje buvo paprašytas pakomentuoti savo auklėtinio Edeno Hazardo ateitį.

Žiniasklaidoje jau kurį laiką netyla kalbos, kad "mėlynųjų" lyderiui šis sezonas Anglijoje gali būti paskutinis, o vasarą nauja jo karjeros stotelė taps Madrido "Real" klubas, kuris belgą medžioja dar nuo "Lille" laikų.

A. Conte spaudos konferencijoje tvirtino, kad E. Hazardas šiame klube jaučiasi laimingas ir vertinamas, tačiau strategas nurodė, jog jis nėra burtininkas ir tolimesnės futbolininko karjeros nežino.

"Neįmanoma prisiimti atsakomybės už tai", - apie galimą E. Hazardo pardavimą kalbėjo A. Conte. - Nesvarbu, ar tai būtų Edenas ar kitas žaidėjas. Susiklosčius tokiai situacijai viską sprendžia klubas - priimti pasiūlymą ar ne".

"Aš galiu pasakyti savo nuomonę, tačiau kaip ir sakiau, viskas priklauso nuo pačio klubo. Edenas yra labai laimingas su mumis, jo šeima čia taip pat jaučiasi puikiai, tačiau futbole tu niekada nesi dėl kažko garantuotas.

Sirgaliai jį myli. Yra daug pozityvių dalykų, kurie Hazardui čia teikia malonumą. Nepamirškime ir tai, kad mūsų klubo tikslai yra patys aukščiausi - laimėti viską, kas įmanoma.

Nemanau, kad klubas yra suinteresuotas jį parduoti. Manau, kad mums dar kaip tik praplėsti savo sudėtį, sustiprinti komandą kitais žaidėjais. Manau, kad Edenas būtų laimingas likdamas čia ir tęsdamas darbą su mumis. Tai aš jums galiu patvirtinti, tačiau pasakyti jo tolimesnės ateities negaliu, nes neturiu krištolinio rutulio", - pridūrė A. Conte.

Į "Premier" lygos čempionų titulą nusitaikęs E. Hazardas "Chelsea" gretose šį sezoną per sužaistas 37 rungtynes pelnė 16 įvarčių.