A. Conte: E. Hazardas turi potencialo pasiekti L. Messi ir C. Ronaldo lygį

Vyriausiasis Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte neabejoja, kad Edenas Hazardas gali pasiekti Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi lygį, tačiau jį reikia labiau paspausti.

Visai neseniai C. Ronaldo atsiėmė penktąjį "Auksinį kamuolį" - tiek pat kartų iki šiol buvo laimėjęs L. Messi. A. Conte tikina, kad E. Hazardas dar turi šansą iškovoti šį prizą, tačiau jis turi iš savęs išspausti maksimumą.

"Pažiūri į Ronaldo ar Messi ir matai kokie jie yra "alkani" rungtynėse. Tokia pati situacija ir su Neymaru", - tikino A. Conte.

"Ronaldo laimėjo svarbius titulus praėjusį sezoną, tačiau tai jam jau nebesvarbu. Jei paklaustumėte jo ir Messi, jie atsakytų, kad į pasaulio čempionatą vyksta su tuo pačiu noru laimėti ir tapti geriausiais.

Edenas yra svarbus žaidėjas, kuris mūsų komandą daro išskirtine. Jis yra pagrindinis šios komandos veidas, tačiau aš tuo pačiu metu raginu jį nesustoti ir bandau pastumti į priekį.

Jis turi tinkamą charakterį, kad galėtų pasiekti minėtų futbolininkų lygį. Jis turi puikias savybes, kad taptų dar geresniu futbolininku ir kitais metais kovotų dėl "Auksinio kamuolio". Jis tikrai turi potencialio, bet tai pasiekti tikrai nėra lengva", - pridūrė A. Conte.

E. Hazardas šį sezoną per 20 susitikimų pasiekė aštuonis įvarčius ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus.