A. Conte: "Man City" yra didelė problema

Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte baiminasi, kad puiki "Manchester City" forma kitiems Anglijos grandams kelia nemenkų bėdų.

Paties italo auklėtiniai praėjusį sezoną užtikrintai iškovojo "Premier" lygos titulą, tačiau šiam dar neįpusėjus jie nuo "miestiečių" atsilieka jau devyniais taškais.

Per pirmuosius 10 susitikimų Pepo Guardiolos kariauna kol kas prarado tik du taškus ir, panašu, sustoti neketina.

"Manau, jog dabar komandoms, kurios nori kautis dėl titulo, egzistuoja didelė problema ir ši didelė problema yra "Manchester City", - Conte kalbėjo spaudos konferencijoje.

"Jeigu "Manchester City" ir toliau taip žais, manau, tai yra didelė bėda visoms ekipoms, kurios galvoja apie kovą dėl titulo."

"Jeigu jie ir toliau taip žais, varžytis dėl titulo bus labai sunku. Visgi, žinoma, mes kiekvieneriose rungtynėse privalome atiduoti visas jėgas. Manau, kad šiuo momentu turėti tokį taškų skaičių mes nusipelnome."

Paklaustas, ar tiki, jog "miestiečiai" gali tokį aukštą tempą išlaikyti visą sezoną, Conte atsakė tikrai nežinantis. Tai yra šiek tiek kitoks požiūris nei Londono "Arsenal" vairininko Arsene'o Wengero, kuris galvoja, jog "City" anksčiau ar vėliau suklups.

 

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...