A. Conte: mano ateitis paaiškės po dviejų savaičių

Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte sako, kad savo ateities planus atskleis tik pasibaigus sezonui.

Kalbos apie tolimesnę jo karjerą netyla bene viso sezono metu, nes "aristokratai" nesugebėjo apginti Anglijos čempionų titulo, o pats strategas nepalaiko pačių geriausių santykių su klubo vadovais.

Visgi, sostinės futbolininkai šiemet vėl žais FA taurės finale ir dar turi šansų finišuoti "Premier" lygos stipriausiųjų ketverte, tad italui dar gali būti suteiktas antras šansas.

"Manau, aš esu tikras, jog dirbu "Chelsea" treneriu, ir esu susikaupęs tik ties tuo", - kalbėjo Conte. "Komentuoti bet kokius gandus yra sunku, nes kalbos apie mane sklando nuo sezono pradžios, pradedant pirmosiomis rungtynėmis prieš "Burnley".

"Manau, supratote, kad šios spekuliacijos man nėra svarbios, nes esu susitelkęs ties geriausiu įmanomu darbu su savo žaidėjais. Darau tai nuo pat pradžios iki pabaigos. Liko tik dvi savaitės ir sezonas baigsis."

"Tuomet ir sužinosite, ar situacija yra kitokia, ar kitą sezoną mane matysite vėl ir nuo pirmųjų rungtynių vėl pradėsime spėliones dėl mano ateities."

"Esu labai susikaupęs bei bandau sezoną užbaigti kaip įmanoma geriau. Stengiuosi perduoti savo valią žaidėjams, nes sirgaliai to nusipelno."

"Realybė šiuo metu yra tokia, kad aš turiu kontraktą ir esu įsipareigojęs "Chelsea" - taip pat ir ateityje. Situacija tokia, jog esu įsipareigojęs "Chelsea" dar metams."

"Esu susikaupęs tik ties "Chelsea". Ateitis? Niekada nežinai, kas nutiks, nes mūsų darbas yra labai sunkus. Reikia būti pasiruošus viskam."

Anksčiau Conte yra minėjęs, jog yra pasirengęs "aristokratų" gretose išbūti kol baigsis jo sutartis.