A. Conte: nemanau, kad turėsiu tokią ilgą karjerą kaip Fergusonas ar Wengeras

Londono "Chelsea" strategas Antonio Conte jaučia didelę pagarbą daugiau nei po 20 metų savo klubuose praleidusiems Serui Alexui Fergusonui bei Arsene'ui Wengerui, tačiau mano, kad jų pasiekimo pakartoti nesugebės.

"Aristokratų" direktorius Michaelis Emeraldo neseniai pareiškė besitikintis, jog italas treniruos "Chelsea" amžinai, bet pats strategas dėl to nėra tikras.

Fergusonas "Manchester United" vadovavo nuo 1986-ųjų iki 2013-ųjų, o Wengeras prie "Arsenal" vairo stovi nuo 1996 metų.

"Jūs kalbate apie du monstrus, du puikius trenerius", - spaudos konferencijoje kalbėjo Conte. "Man jie yra fantastiški strategai, o Seras Alexas Fergusonas yra geras pavyzdys."

"Kai jį stebiu, tačiau taip pat kai stebiu Arsene'ą, jie man yra puikūs pavyzdžiai. Tikiuosi turėti ne visiškai tokią karjerą kaip jų, bet 10 metų, taip. Man tiek užteks."

"Dar 20 metų? Dabar man 47-eri. Norėčiau, jog mano žmona to negirdėtų. Tai yra mūsų gyvenimas. Futbolas yra mūsų gyvenimas su visu spaudimu bei apskritai viskuo. Futbolas yra mūsų gyvenimas ir toliau gyventi futbolu yra teisinga. Tuo momentu, kai futbolo mūsų gyvenime nebus, manau, mes turbūt mirsime."

2016-ųjų vasarą "Chelsea" vairą perėmęs Conte yra itin mylimas tiek klubo futbolininkų, tiek sirgaliu. Jo vedami "aristokratai" šiuo metu pirmauja "Premier" lygoje.