A. Conte: patekti į "Premier" lygos ketvertą yra geras pasiekimas

Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte tikina, kad patekimas į "Premier" lygos stipriausiųjų ketvertą leistų sezoną vadinti sėkmingu nepaisant to, jog būtų prarastas nugalėtojų titulas.

Praėjusių metų čempionai prieš šio savaitgalio turą nuo lyderio "Manchester City" atsilieka 16 taškų ir "miestiečių" triumfu jau neabejoja praktiškai niekas.

Taigi, dabar tiek "aristokratams", tiek kitiems Anglijos grandams belieka susikoncentruoti ties kova dėl vietos kitų metų UEFA Čempionų lygoje bei kaip įmanoma aukštesnių rezultatų Europoje.

"Manau, kad šioje lygoje finišas stipriausiųjų ketverte visada reikš sėkmingą sezoną", - kalbėjo Conte.

"Tai yra vienintelė lyga, kuri turėtų šešias aukščiausio lygio komandas, kiekvieną sezoną kovojančias dėl titulo. Tuo tarpu yra tik keturios vietos Čempionų lygoje bei dvi - Europos lygoje."

"Visgi, tai normalu, kai tavo konkurentams sekasi taip gerai, kaip "Manchester City". Galvoti apie kovą dėl titulo iki pat galo yra labai sunku. Kita vertus, tuo pat metu privalome bandyti kautis dėl trijų taškų kiekvieneriose rungtynėse bei nudžiuginti sirgalius ir atiduoti visas jėgas."

Šiuo metu "Premier" lygoje Conte auklėtiniai užima trečiąją vietą.