A. Conte ramina "Chelsea" sirgalius: mano ateitis yra Londone

Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte neigia kalbas apie sugrįžimą į Italiją ir tvirtina, kad jo ateitis yra "mėlynųjų" komandoje.

A. Conte į "Chelsea" atvyko praėjusią vasarą. Debiutinis sezonas specialistui iš Italijos klostosi daugiau nesėkmingai - Anglijos "Premier" lygoje užimama pirmoji pozicija, turimas 10 taškų pranašumas ir nuostabus ekipos žaidimas.

Vis dėlto žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad A. Conte ilgisi Italijos, kurioje gyvena jo šeima. Pasak kelių pranešimų, Milano "Inter" pradėjo derybas su su strategu, tačiau buvęs "Juventus" vairininkas neigia šias kalbas.

"Esu labai laimingas dėl naujos patirties, kurią gavau čia Londone. Šiam sezonui mano šeima liko Italijoje, tačiau aš tikiuosi, kad ji greitu metu atvyks čia ir liks, nes man jų reikia", - apie žmonos ir vaikų trūkumą kalbėjo A. Conte.

"Tikiuosi, kad dar ne vienus metus treniruosiu "Chelsea". Taip jau būna, kad pradėjęs dirbti naujoje komandoje tu tikiesi per keletą metų sukurti kažką išskirtinio.

Tai tiesa, kad man nebuvo lengva atvykti į "Chelsea" po prasto praėjusio sezono. Tačiau aš esu sužavėtas žaidėjais, kurie kiekvienose rungtynėse rodo norą susigrąžinti čempionų titulą.

Svarbiausia yra klubas, žaidėjai ir treneriai. Žinojau, kad čia atvykęs turėsiu konkuruoti su kitais puikiais strategais. Dabar svarbiausia yra tęsti pradėtus darbus ir sezoną užbaigti toje pačioje pozicijoje, kurioje esame dabar", - pridūrė A. Conte.