A. Conte: Wengeras yra vienas geriausių trenerių istorijoje

Londono "Chelsea" treneris Antonio Conte negailėjo pagyrų savo oponentui Arsene'ui Wengerui bei sakė, jog šis yra vienas geriausių trenerių futbolo istorijoje.

"Aristokratai" rytoj su prancūzo vadovaujamu Londono "Arsenal" kausis FA taurės finale, kur bus galima išvysti tikrai puikią akistatą.

Italas mėgins į savo sąskaitą po "Premier" lygos įsirašyti jau antrąjį titulą, bet Wengerui šios rungtynės bus svarbesnės dėl to, kad pastaruoju metu ant plauko pakibo jo ateitis klube.

"Aš labai gerai žinau "Arsenal" istoriją FA taurėje. Jie šiame turnyre yra laimėję labai daug trofėjų, o aš nesu laimėjęs niekada", - Conte kalbėjo spaudos konferencijoje.

"Tai yra gera galimybė man jį iškovoti. Nemanau, jog tai Arsene'ui bus paskutinės rungtynės."

"Jis nuveikė gerą darbą, o jie nepateko į Čempionų lygą tik šį sezoną. Kartais įmanoma tai nuvertinti, jie šiame turnyre žaidė 19 metų iš eilės. Tai rodo, kad jo darbas yra labai geras."

"Kai tokį ilgą laiką išliekti puikioje komandoje, privalome jį laikyti vienu geriausių trenerių istorijoje."

"Kartoju, šiuolaikiniame futbole turime į tai atkreipti didelį dėmesį."

Buvęs Londono "Chelsea" snaiperis Gianluca Vialli dar šią savaitę tikino norintis, jog Conte "aristokratus" treniruotų dar 25 metus. Kol kas visas stratego dėmesys bus sutelktas į rytojaus finalą, kuris prasidės 19 val. 30 min. Lietuvos laiku.