A. Griezmannas: man labiausiai patinka "La Liga"

Madrido "Atletico" snaiperis Antoine'as Griezmannas prasitarė apie savo mėgstamiausias nacionalines pirmenybes ir šie žodžiai tikrai nepatiks "Manchester United" gerbėjams.

Prancūzas tikina, kad jo stiliui labiausiai tinkama yra "La Liga", nors "raudonieji velniai" ir trokšta jį prisivilioti į Angliją.

Puolėjas su persikėlimu į "Premier" lygą siejamas jau ilgą laiką ir daug kur buvo rašoma, jog perėjimas gali įvykti ateinančią vasarą.

"Man patinka EPL intensyvumas. Taip, aš žiūriu Anglijos futbolą. Teisėjai leidžia žaisti, stadionai yra visada pilni", - Griezmannas pasakojo RMC.

"Visgi, jei turėčiau pasirinkti vieną lygą, tai būtų Ispanijos. Ji labiau tinka mano stiliui."

Klausimams apie ateitį nesibaigiant, 25-erių metų futbolininkas toliau atsakinėjo diplomatiškai.

"Barcelona" priekyje jau turi savo trejetą. Į Madridą ("Real" - red. past.) negaliu keltis dėl klubo. Manau, jie turi susitarimą ar kažką tokio", - pridūrė Griezmannas.

"Vokietija manęs labai netraukia. Prancūzija? Dar ne dabar. Anglija? Turiu abejonių dėl savo asmeninio gyvenimo. Be to, žinote, oras... Man patinka lauke jaustis laimingam."

Vienas geriausių pasaulio žaidėjų šį sezoną per 32 mačus visuose turnyruose pelnė 16 įvarčių bei atliko aštuois rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...