A. Griezmannas: yra nemažai šansų, kad persikelsiu į "Manchester United" (VIDEO)

Madrido "Atletico" snaiperis Antoine'as Griezmannas atskleidė, jog perėjimas į "Manchester United" atrodo realus.

26-erių metų futbolininkas su Anglijos klubu siejamas jau bene metus, o gandai apie jo susitarimą su "raudonaisiais velniais" vis nenutyla.

Dabar prancūzas prasitarė, kad tikimybė, jog jis kitą sezoną bus Mančesterio komandos nariu, yra 60 procentų.

"Mano ateitis bus nuspręsta per dvi savaites", - Griezmannas pasakojo televizijos laidoje Quotidien.

Paklaustas, ar kita jo karjeros stotelė - kaip Davido Beckhamo - taps "Manchester United", jis atsakė: "Įmanoma."

Tuo tarpu paprašytas įvertinti tikimybę skalėje nuo 1 iki 10, Griezmannas tai vertina šešetu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">Antoine Griezmann à Manchester ? « Possible » répond l’intéressé, qui estime ses chances d’y jouer l’an prochain à 6 sur 10. <a href="https://twitter.com/hashtag/Quotidien?src=hash">#Quotidien</a> <a href="https://t.co/a6XuihJWVG">pic.twitter.com/a6XuihJWVG</a></p>&mdash; Quotidien (@Qofficiel) <a href="https://twitter.com/Qofficiel/status/866720634088435712">May 22, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Tiesa, įvairūs šaltiniai rašė, kad puolėjas sutiktų keltis į "United" tik tokiu atveju, jei šis patektų į UEFA Čempionų lygą. Tai padaryti klubas galės rytoj, jeigu Europos lygos finale įveiks Amsterdamo "Ajax".

Kita vertus, futbolo naujienų portalo Goal.com duomenimis, žaidimas stipriausiame Senojo žemyno turnyre įtakos futbolininko sprendimui neturės.

Kaip pasibaigs ši istorija, tikrai įdomu, tačiau vienintelis aiškus dalykas yra tas, jog Griezmanno sutartyje nurodyta išpirkos suma siekia mažiausiai 80 mln. svarų sterlingų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...