A. Lacazette'as prakalbo apie galimybę keltis į "Atletico"

"Lyon" žvaigždė Alexandre'as Lacazette'as atskleidė, kad trokšta išbandyti savo jėgas užsienyje, o galimas persikėlimas į Madrido "Atletico" tikrai atrodo patraukliai.

Visai neseniai apie tai, jog Prancūzijos klubas pagaliau sutiktų parduoti snaiperį, prakalbo ir jo prezidentas Jeanas-Michelis Aulas. 

Tiesa, 25-erių metų futbolininkas sako, kad, nors ir traukia nauji iššūkiai, jis transfero bet kokia kaina nesieks.

"Aš jau daug nuveikiau klubo labui, nekantrauju pamatyti, kaip viskas atrodo kitur, tai yra tiesa", - Lacazette'as kalbėjo OLTV.

"Noriu sulaukti sezono pabaigos, jog galėčiau aptarti dalykus su savo agentu bei priimti teisingą sprendimą dėl savo ateities. Tam, kad priimčiau sprendimą, reikia ant stalo turėti daugiau pasiūlymų, taigi, aš veikiau palauksiu sezono pabaigos."

"Madrido "Atletico" yra vienas iš klubų, su kuriuo mane sieja spaudoje. Jie turi puikų trenerį, puikius sirgalius, projektą ir, žinoma, jie turi Antoine'ą Griezmanną."

"Visgi, aš nesiekiu išvykti bet kokia kaina."

Verta paminėti, kad Ispanijos klubui ateinančio perėjimų lango metu pirkti žaidėjus yra uždraudusi FIFA. Visgi, "Atletico" tikisi, jog ši bausmė bus panaikinta.

Šį sezoną per 44 mačus visuose turnyruose Lacazette'as yra įmušęs 35 įvarčius bei penkis rezultatyvius perdavimus.

Pasak pranešimų, puolėju taip pat domisi Londono "Arsenal" ir Dortmundo "Borussia".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...