A lyga: nenuilstantis veteranas, kautynės ir tendencija

Kautynės. Ir Marijampolės "Sūduvos" pergalę išvykoje prieš Pakruojo "Kruoją", ir Klaipėdos "Atlanto" sėkmę uostamiestyje žaidžiant su "Trakais", lėmė per paskutinį rungtynių pusvalandį įmušti įvarčiai. Tomo Radzinevičiaus tikslus smūgis marijampoliečius nuvedė į pergalę 2:1, o Ovidijaus Verbicko bomba leido klaipėdiečiams išplėšti gyvybiškai svarbią pergalę 1:0.

Nesensta. 34-erių T.Radzinevičius ir toliau štampuoja įvarčius. Pakruojyje jis įmušė jau aštuonioliktą kartą šį sezoną ir tapo vienvaldžiu "SMScredit.lt A lygos" lyderiu. 17 kartų pasižymėjęs Andrejus Paniukovas šįkart kilo į kovą nuo "Atlanto" atsarginių suolo, pradėjo pergalę atnešusią klaipėdiečių ataką, bet pats neįmušė.

Aštuoni. Tiek taškų dabar skiria lyderį Vilniaus "Žalgirį" nuo "Trakų", o šią komandą - nuo trečiąją poziciją užimančio "Atlanto".

Ruožas. "Atlantas" nepralaimėjo jau aštuntą kartą iš eilės.

Tendencija. "Trakai" šį sezoną tik triskart praleido pirmi ir visais tais atvejais kapituliavo. Iki kluptelėjimo pajūryje riterius tokia pat bėda ištiko pralaimėtose dvikovose su Utenos "Uteniu" bei "Šiauliais".

Nuomonė. "Pagal progas turėjome laimėti, pagal kovingumą turėjo būti lygiosios", - rungtynes Klaipėdoje, kuriose "Trakai" neįmušė 11 metrų baudinio, įvertino šios komandos gynėjas Deividas Česnauskis. Likimo grimasa: baudinio senosios sostinės komandai į "Atlanto" vartus nepavyko įmušti ir sezono starto rungtynėse, kurias klaipėdiečiai laimėjo 5:1.

Bėdos. Įnirtingai su "Sūduva" kovojusiai "Kruojai" pagalius į ratus kaišiojo ir žaidėjų traumos. Dėl jų nepernelyg ilgą atsarginių suolą turinčiai Aukštaitijos komandai antrajame kėlinyje teko keisti du futbolininkus.

Nerijus Kesminas

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...