A lygai besiruošiantį "Stumbrą" papildė šeši naujokai

„Stumbro" futbolininkai ir toliau intensyviai ruošiasi artėjančiam A lygos sezonui. Tarpsezoniu komanda ieško pastiprinimo įvairiose grandyse - jau aišku, jog ją papildys 6 nauji žaidėjai.

„Stumbro" gretose rungtyniaus patyręs 31 m. saugas Nerijus Mačiulis, praėjusį sezoną su Pakruojo „Kruoja" tapęs A lygos vicečempionu ir prie komandos pergalių prisidėjęs 9 įvarčiais ir 5 rezultatyviais perdavimais.

Iš Marijampolės „Sūduvos" į Kauną keliasi 22 m. gynėjas Tomas Snapkauskas.

Iš užsienio klubų į Lietuvą grįžta 21 m. saugas Mantvydas Eiza, praėjusį sezoną žaidęs Nikosijos „Olympiakos" (Kipras), o prieš tai keturis sezonus praleidęs Tauragės „Tauro" komandoje; iš Izraelio Haifos „Maccabi" klubo atvyksta 21 m. saugas Martynas Dapkus, o komandos vartus gins 23 m. vartininkas Giedrius Kvedaras, į Kauną atvykstantis iš Krakeroy IL (Norvegija).

Komandą papildys ir pernai Trakų „Trakuose" registruotas, bet nei vienų varžybų nesužaidęs vartininkas rusas Aleksandr Sikorskiy.

Kaip teigia komandos sporto direktorius Giedrius Klevinskas, komandos komplektacija artėjančiam sezonui šių žaidėjų įsigijimu dar nesibaigia.

Tuo tarpu dabartine sudėtimi žaidžiantį „Stumbrą" kauniečiai galės pamatyti jau šį šeštadienį (sausio 31 d.), kuomet Nacionalinės futbolo akademijos stadione priims sėkmingai praėjusį sezoną A lygoje debiutavusius Trakų „Trakus". Varžybų pradžia - 14 val.

fcstumbras.lt