A. Morata užsiminė apie galimą persikėlimą į "Chelsea"

Madrido "Real" snaiperis Alvaro Morata mano, kad vieną dieną dar žais Antonio Conte vadovaujamos komandos gretose.

Dabar Londono "Chelsea" treniruojantis italas mėgino 24-erių metų futbolininką į Angliją prisivilioti jau prieš šį sezoną, tačiau jį tik iš Turino "Juventus" susigrąžinęs klubas paleisti atsisakė.

Visgi, UEFA Čempionų lygos laimėtojų gretose ispanas pasireikšti itin daug negauna, taigi, anksčiau ar vėliau gali palikti ekipą.

"Įvairūs "Premier" lygos treneriai man skambino, kad įkalbėtų žaisti jų komandose. Sakiau, taip, norėčiau, bet, jeigu išvykčiau, beveik be abejonės rinkčiausi Londoną, tačiau nežinau, ką darytų Madridas ("Real" - red. past.)", - Morata pasakojo The Guardian.

"Žinojau, jog jie mane susigrąžins, bet nežinojau, ar dėl to, kad mane pasiliktų, ar kad parduotų. Madridas sakė, jog parduoti nenori, taigi, aš esu čia. Madride esu labai laimingas ir jie mane palaiko, tačiau jeigu ir vėl ateitų toks pasiūlymas, o jie norėtų parduoti, neturėčiau užverti durų. Man patiko Italija, bet jei vieną dieną turėsiu išvykti, esu tikras, kad kelsiuosi į "Premier" lygą."

"Tiesiogiai kalbėjau su Mauricio Pochettino bei Antonio Conte, nors yra įprasta, jog klubai skambina mano tėčiui ar agentui. Prisimenu pokalbį su savo tėčiu, kai jis sakė, kad Conte su "Chelsea" ketina laimėti "Premier" lygą."

"Conte yra treneris, kuris ant manęs 'pastatė' daugiausia nepaisant to, kad niekada manęs savo komandoje nebuvo turėjęs. Tai labai gerai suprantu: jis surizikavo dėl manęs "Juventus" gretose, bet iškeliavo dar prieš man atvykstant, o tuomet jis norėjo mane matyti "Chelsea". Esu tikras, kad jis pažįsta mane geriau nei galiu įsivaizduoti, o tai yra svarbu: tai motyvuoja sunkiai dirbti bei treniruotis."

"Jaučiuosi jam skolingas, nes tai yra treneris, kuris manimi pasitikėjo labiausiai, labiausiai manęs norėjo, kuris privertė mane patikėti galint žaisti aukščiausiame lygyje. Visgi, dar niekada neturėjau progos iš tiesų dirbti kartu su juo. Esu tikras, jog anksčiau ar vėliau tai įvyks."

Morata taip pat pridūrė, jog jau nebėra itin jaunas - jam šiuo metu 24-eri. Taigi, jis tikisi aikštėje gauti pakankamai žaidybinio laiko.