A. Morata: žinoma, jog sutikčiau grįžti į "Real"

Londono "Chelsea" snaiperis Alvaro Morata atskleidė, jog ateityje sutiktų grįžti į Madrido "Real" gretas.

Ispanijos rinktinės narys "karališkąjį" klubą antrąkart paliko šią vasarą. Anksčiau dėl riboto žaidybinio laiko jis buvo išvykęs į Turino "Juventus", o dabar dėl tos pačios priežasties nusprendė pasukti į Angliją.

Šį sezoną atstovaudamas "aristokratams" 25-erių metų futbolininkas jau įmušė aštuonis įvarčius, tad jam belieka tikėtis, kad geras žaidimas "Premier" lygoje privers į jį rimčiau pažvelgti ir "Real" trenerius.

"Žinoma, jog sugrįžčiau", - "Cadena SER" paklaustas, ar svarstytų galimybę ateityje vėl apsivilkti Ispanijos čempionų marškinėlius, atsakė Morata. "Laimėjus viską su "Chelsea" ir praleidus puikią karjerą čia... Kodėl gi ne?"

"Tokiam Madrido "Real" fanui, kaip aš, pasakyti ne šiam klubui yra labai sunku. Visgi, nuoširdžiai nesitikiu, jog taip nutiks, tačiau niekada negali žinoti. Apie tai negalvoju, nes Londone esu labai laimingas."

"Jausčiausi geriau, jeigu jie manęs labiau pasiilgtų kaip žmogaus nei kaip žaidėjo. Manau, jie turi gerą komandą, Madridas ("Real" klubas - red. past.) visada yra svarbesnis už atskirus futbolininkus."

Tame pačiame interviu Morata dar kartą patvirtino, kad į "Chelsea" atvyko tikėdamasis daugiau laiko praleisti aikštėje.