A. Raggi: tikiuosi, kad Mbappe įmuš dublį ir prieš "Juventus"

"Monaco" gynėjas Andrea Raggi mano, jog Kyliano Mbappe buvimas komandoje suteikia puikų šansą įveikti Turino "Juventus".

Leonardo Jardimo auklėtiniai su Italijos čempionais susikaus UEFA Čempionų lygos pusfinalyje, į kurį jie pateko eliminuodami Dortmundo "Borussia".

Jaunasis "Monaco" talentas iš viso per du mačus vokiečiams įmušė tris įvarčius, o jo ekipos draugas tikisi, kad jam pavyks tai pakartoti ir prieš "bianconeri".

"Jis yra tikras fenomenas", - kalbėjo Raggi. "Kai žaidi prieš jį treniruotėje, privalai itin susikaupti bei tikėtis, jog jam kažkas nepavyks ir tai jį sustabdys. Rungtyniaujant vienas prieš vieną jis yra labai greitas bei turi puikią techniką. Jis yra labai ramus vaikinas."

"Prieš "Manchester City" ar Dortmundo "Borussia" jis nejautė jokio spaudimo. Tikiuosi, kad jis tai išlaikys ir prieš "Juve" bei jiems taip pat įmuš du įvarčius."

Dubliu Mbappe BvB futbolininkus nubaudė atsakomajame ketvirtfinalio mače. Apskritai šį sezoną visuose turnyruose jis sužaidė 36 susitikimus, per kuriuos pasižymėjo 22 tiksliais smūgiais bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...