A. Sanchezas sugrįžo į "Arsenal" treniruotes

Nepaisant to, kad jo ateitį vis dar gaubia nežinomybė, Alexis Sanchezas prisijungė prie Londono "Arsenal" treniruočių.

28-erių futbolininkas, kurio sutartis su "kanonieriais" galioja tik iki kitų metų liepos, pastaruoju metu buvo siejamas su "Manchester City" bei "Paris Saint-Germain".

Tiesa, panašu, jog derybos su PSG lemiamos stadijos toli gražu nepasiekė, o "miestiečiams" savo lyderį parduoti kategoriškai atsisako treneris Arsene'as Wengeras.

Būtent prancūzas jau ne kartą minėjo esantis tikras, jog Sanchezas liks "Arsenal" gretose. 

Nors UEFA Čempionų lygoje norintis rungtyniauti puolėjas dėl ligos pradėjo treniruotis dviejomis dienomis vėliau, dabar pasirodžiusiose pirmosiose nuotraukose su ekipos draugais, jis atrodo itin geros nuotaikos.

"Kanonieriai" pirmąsias savo "Premier" lygos rungtynes prieš "Leicester City" žais jau kitą penktadienį.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Look who&#39;s back in training <a href="https://twitter.com/hashtag/ElNinoMaravilla?src=hash">#ElNinoMaravilla</a>  <a href="https://t.co/JZH79l2Di6">pic.twitter.com/JZH79l2Di6</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/892376229365645312">August 1, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>