A. Sanchezas: Wengeras klubui davė stadioną

Londono "Arsenal" žvaigždė Alexis Sanchezas sukritikavo sirgalių demonstracijas, raginančias iš savo posto pasitraukti trenerį Arsene'ą Wengerą.

Čilietis šį sezoną yra bene vienintelis gerą žaidimą demonstruojantis "kanonierių" futbolininkas, prie komandos rezultatų prisidėjęs 28 įvarčiais bei 19 rezultatyvių perdavimų.

Visgi, "Arsenal" metai yra neįprastai nesėkmingi - likus vienam "Premier" lygos turui Šiaurės Londono klubas užima tik penktąją vietą bei pirmą kartą per visą Wengero karjerą gali likti už ketverto ribų.

"Mano akimis, tai (sirgalių demonstracijos - red. past.) yra labai blogai", - Sanchezas pasakojo The Mirror. "Jis yra treneris, kuris klubui davė stadioną, laimėjo taures ir taip pat šį darbą dirbo 21 metus. Jis yra stadiono, žaidėjų bei klubo stiliaus kūrėjas."

Tiesa, krašto puolėjas nesutiko atskleisti daugiau detalių kita visus labai dominančia tema - ar pats ketina likti "Arsenal" gretose.

"Dabar pasakyti negaliu", - pridūrė Sanchezas. "Privalome palaukti iki sezono pabaigos. Kaip sakau visada, tai nuo manęs nepriklauso. Tai priklauso nuo klubo - nuo to, kas jiems patinka, ir kas jiems nepatinka."

Tiesa, šis sezonas "kanonieriams" gali būti ne toks katastrofiškas net ir nepatekus į UEFA Čempionų lygą, nes gegužės 27 dieną jų dar laukia FA taurės finalas prieš Londono "Chelsea".