A. Sanchezas žiemą gali atsidurti Milane

"Manchester City" treneris Pepas Guardiola sausį jau žadėjo sugrįžti su dar vienu pasiūlymu už Londono "Arsenal" lyderį Alexį Sanchezą, tačiau dabar atrodo, kad jam teks atlaikyti ne tik "Paris Saint-Germain", bet ir "Milan" konkurenciją.

Pasak leidinio "Don Balon", pinigų naujokams šią vasarą tikrai negailėjęs "madų sostinės" klubas už čilietį yra pasiryžęs pakloti net 85 mln. eurų. Nepanašu, jog "rossoneri" bent kiek rūpi tai, kad puolėjo sutartis su "kanonieriais" baigs galioti jau birželio pabaigoje.

Anglijos grandai su šiuo pasiūlymu turėtų sutikti, nes kitu atveju Sanchezą jiems veikiausiai tektų paleisti už dyką. Tuo tarpu minėta suma jiems net galėtų nupirkti Thomas Lemarą. Būtent dėl sugriuvusio sandorio bandant įsigyti šį "Monaco" talentą čilietis vasarą ir liko Londone.

Tiesa, "Arsenal" vadovai Sanchezą dar mėgins įtikinti pasirašyti naują kontraktą, nors jokių žinių apie tai kol kas ir nėra. Savo noro išvykti jis taip pat labai neslėpė.

Visgi, komandai jis yra itin svarbus. Praėjusį sezoną per 51 susitikimą puolėjas įmušė 30 įvarčių bei atliko 19 rezultatyvių perdavimų, tad jo istorija dar gali pasisukti kitokia linkme.