A. Wengerą stebina klausimai dėl jo ateities

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tikina savo ateitimi nesirūpinantis, o tokie klausimai jį netgi stebina.

Prancūzas dar daugiau kritikos susilaukė po "kanonierių" pralaimėjimo Anglijos lygos taurės finale, kuriame "Manchester City" jiems nepaliko jokių vilčių.

68-erių metų specialisto kontraktas galioja iki kito sezono pabaigos, tačiau pastaruoju metu ėmė rodytis pranešimai, kad jis gali būti atleistas jau šią vasarą.

"Mano pozicija yra mano pozicija. Jei atvirai, tai šiuo momentu yra mažiausias mano rūpestis. Esu susitelkęs ties komandos paruošimu ateinančioms rungtynėms", - Wengeras kalbėjo spaudos konferencijoje.

"Aš jums ką tik papasakojau, koks yra mano mąstymas - tai yra ateinančios rungtynės. Esame tokioje situacijoje. Aš jūsų neklausiu, ar jūsų pozicija yra peržvelgiama sezono pabaigoje."

"Mano darbas yra kurti rezultatus. Tai vertinti turėčiau ne aš. Jeigu jums reikia aiškumo, galiu pakartoti visiškai tą patį atsakymą. Ar mano pozicijos aiškumas neleidžia jums miegoti? Svarbus yra tik mačas ketvirtadienį."

"Man yra neįtikėtina, kad visada turiu atsakinėti tuos pačius dalykus. Esu čia 21 metus ir gerbdamas savo kontraktą atsisakiau viso pasaulio."

Wengeras taip pat sakė besistengiantis tobulėti kaip treneris. Tai jis galės pademonstruoti rytoj, nes "Arsenal" dar kartą stos į kovą būtent su "Man City".