A. Wengeras atsakė į A. Usmanovo kritiką

Londono „Arsenal“ treneris Arsene‘as Wengeras anksčiau šią savaitę buvo sukritikuotas antrojo pagal dydį klubo akcininko Alisherio Usmanovo. Verslininkas iš Uzbekistano kalbėjo, kad prancūzui reikėtų pripažinti savo klaidas ir transferų lango metu sustiprinti kiekvieną poziciją.

30 procentų sostinės ekipos akcijų turintis investuotojas taip pat sakė besistebintis, jog jo žodis klube vis dėlto nieko nelemia. Usmanovas pridūrė, kad „Arsenal“ potencialo turi į valias, tačiau yra nuolat kartojamos tos pačios klaidos.

Tuo tarpu pats „kanonierių“ strategas, jau sakęs šį sausį įsigysiantis naujų futbolininkų, abejojo vieno klubo savininkų profesionalumu.

„Per tuos 18 metų, kai esu čia, ne kartą įrodžiau, jog galiu priimti kritiką“ – pasakojo Wengeras.

„Kiekvienas gali turėti savo nuomonę. Mums reikia demonstruoti solidarumą. Kai turime, ką pasakyti vienas kitam, derėtų tai išreikšti akis į akį. Nebūtina patekti į laikraščius.“

Šeštadienio pralaimėjimas „Manchester United“ rezultatu 2-1 lėmė, kad sostinės komanda nukrito į aštuntąją „Premier“ lygos vietą ir nuo pirmaujančio „Chelsea“ atsilieka jau 15 taškų.

„Arsenal“ šalies čempionate startavo blogiausiai per pastaruosius 32-ejus metus. Toje pačioje praėjusio sezono stadijoje Arsene‘o Wengero auklėtiniai buvo surinkę 11 taškų daugiau.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...