A. Wengeras: Henry galėtų treniruoti "Arsenal"

Londono „Arsenal“ vairininkas Arsene‘as Wengeras sako, jog nėra neįmanoma, kad Thierry Henry kada nors sugrįš į ekipą kaip treneris.

Rezultatyviausias visų laikų „kanonierių“ futbolininkas kartą 2012-aisiais jau buvo grįžęs į Angliją, kai nuomos pagrindais Londone rungtyniavo du mėnesius.

Dabar Wengeras teigia, jog pakankamai realu, kad vis dar karjeros nebaigęs 37-erių metų prancūzas ateityje sugrįš į klubą ir antrąjį kartą.

„Tai nėra neįmanoma“ – kalbėjo „kanonierių“ strategas, paklaustas apie Henry tapimą treneriu. „Mielai pasitinku žmones, kurie rungtyniavo mūsų gretose anksčiau.“

„Ar jis turi reikiamas savybes? Taip, tačiau jis turi nuspręsti, ar paaukoti tam savo gyvenimą. Kai esi žaidėjas, atrodo, jog treneriu būti lengva. Kai pats esi šioje rolėje, tuomet viskas yra labai sudėtinga ir jei nesi pasiruošęs, nesugebi išgyventi.“

„Viena labai reikalinga savybė – sugebėjimas atlaikyti nepagrįstą kritiką. Nesu tikras, kaip jis su tuo susidoros.“

„Pirmiausia reikia išmokti darbo subtilybių. Esu matęs daug tinkamų žmonių, kuriems gyvenimas pirmoje darbovietėje nesusiklostė. Jie tiesiog dar nebuvo pasirengę.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...