A. Wengeras ieško atraminio saugo, jo prioritetas - L. Benderis

Po to, kai pagrindinis ekipos atraminis saugas Francisas Coquelinas patyrė traumą ir ilgesniam laikotarpiui iškrito iš rikiuotės, Arsenas Wengeras yra pasiryžęs sausio transferų lango metu įsigyti kitą šios pozicijos žaidėją.

Pranešama, kad tarp „Arsenal“ komandos taikinių yra „Sevilla“ atstovas lenkas Grzegorzas Krychowiakas, Lisabonos „Sporting“ žaidėjas Williamas Carvalho, o trenerio prioritetas yra „Bayer“ saugas Larsas Benderis.

Teigiama, jog nepavykus įsigyti nė vieno iš anksčiau paminėtų žaidėjų, Londono ekipa svarstytų ir „Lazio“ žaidėjo Lucaso Biglios ir „Nice“ dueto Vincento Koziello ir Nampalyso Mendy kandidatūras.

Po Coquelino traumos, futbolo ekspertai sutartinai teigia, jog jei „Arsenal“ vis dar nori pakovoti dėl „Premier“ lygos čempionų vardų, jie privalo įsigyti aukštos klasės atraminį saugą. Turbūt nenuostabu, jog pagrindinis ekipos taikinys yra Larsas Benderis. Pranešama, jog žaidėjas jau seniai yra „Arsenal“ trokštamų žaidėjų sąraše, o 2013 metais komanda buvo pateikusi beveik 30 milijonų eurų pasiūlymą už vokietį, kurį „Bayer“ ekipa atmetė.

Verta pažymėti, jog Benderis pats šiuo metu gydosi traumą ir dėl jos nežaidė pastarųjų penkių „Bundesliga“ rungtynių. 26-erių metų saugo kontraktas su „Bayer“ klubu galioja iki 2019 metų, tad norėdami įsigyti šį futbolininką „Arsenal“ turės plačiai atverti piniginę ir būti pasiryžę sumokėti dar didesnę sumą nei 2013 metais pateiktame pasiūlyme.