A. Wengeras įsitikinęs: "Arsenal" neparduos A. Sanchezo kitam Anglijos klubui

„Arsenal“ vairininkas ir toliau išlieka ramus ir užtikrintas, kad Alexis Sanchezas pasiliks Londono klubo gretose. Arsene‘as Wengeras yra tikras, kad „Arsenal“ nesutiks parduoti puolėjo savo konkurentams, prisimindamas Robino Van Persie išvykimą į „Manchester United“ 2012-ais metais, kalbėjo specialistas.

Čilietis puolėjas ir toliau yra siejamas su išvykimu iš „Emirates“ stadiono, kadangi vasarą jo kontrakte bus likę tik 12 mėnesių. Skelbiama, kad „Manchester city“ yra favoritai įsigyti Sanchezą, kadangi puolėjas jau yra dirbęs su Pepu Guardiola „Barcelona“ klube.

Wengeras yra nepalenkiamas ir nenusileidžia kalboms, jog puolėjas gali persikelti į kitą Anglijos super klubą. Specialistas tuo neabejoja net jei 28-erių puolėjas nesutiktų padėti parašo ant naujos „Arsenal“ sutarties.

„Nemanau, kad ir jūs jį parduotumėte kitai „Premier“ lygos komandai“, - pasakė žurnalistams Wengeras, - „klausimas, kodėl tu gali norėti jį parduoti kitam Anglijos klubui? Visada nori būti kuo stipresnis, o ne stiprinti kitas komandas“, - aiškino „Arsenal“ vairininkas.

„Aš leidau Van Persie išvykti paskutiniais jo kontrakto metais, nes jam jau buvo 29-eri ir jis pasirašė ilgalaikį kontraktą. Tačiau su Sanchezu nėra taip pat. Aš manau, kad jis pratęs sutartį ir liks čia“, - palygino čiliečio situaciją su olando Wengeras.

„Jei jis nepasirašys naujos sutarties ar priversiu jį pasilikti? Taip. Pirmiausia, tai jis yra laimingas čia, jo noras yra likti, tuo aš nuoširdžiai tikiu.“, - toliau buvo įsitikinęs Wengeras.