A. Wengeras paaiškino, kodėl paliko ant suolo A. Sanchezą

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tikina, kad neabejoja komandos žvaigždės Alexio Sanchezo pajėgumu, ir vakarykščiame mače prieš "Liverpool" jį paliko ant suolo dėl taktinių sumetimų.

Čilietis aikštėje pasirodė tik po petraukos, bet antrajame kėlinyje sužaidus vos 12 minučių iškart atliko rezultatyvų perdavimą Danny Welbeckui.

Visgi, varžovų susikrautas pranašumas pirmajame kėlinyje buvo per daug solidus, jog "kanonieriai" iš "Anfield" stadiono išsivežtų bent tašką.

"Mąsčiau, kad turėjome žaisti labiau tiesmukiškai, ir aš norėjau išleisti du futbolininkus, kurie yra stiprūs ore, nes nusprendėme žaisti tiesmukiškiau", - kalbėjo Wengeras.

"Po to (planas buvo - red. past.) išleisti Alexį Sanchezą antrajame kėlinyje, tačiau, žinoma, manau, kad antrajame kėlinyje snaiperiams buvo lengviau, ir galėjote matyti kitokius Giroud bei Welbecko pasirodymus, nes žymiai labiau dominavome aikštės viduryje."

"Kiekvienas prieis tos pačios išvados, bet aš esu pakankamai stiprus bei sąmoningas, jog išanalizuočiau to poveikį."

"Neneigiu, kad Alexis Sanchezas yra puikus žaidėjas, aš jį nusipirkau ir visuomet leidau jam žaisti bei manau, jog su mumis jis labai patobulėjo."

"Priimti tokį sprendimą kaip šis nėra lengva, tačiau reikia už jį atsakyti."

Pirmajame kėlinyje "Liverpool" komandai įvarčius pelnė Roberto Firmino bei Sadio Mane, o mačo pabaigoje po kontratakos "kanonierių" viltis atsitiesti sudaužė Georginio Wijnaldumas.