A. Wengeras: pergalę iškovojome tvirtai ir stilingai

"Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras po laimėto Londono derbio gyrė savo auklėtinius. Vakar jie 3-0 nugalėjo "Chelsea" futbolininkus.

"Kanonieriai" šeštadienio varžovų "Premier" lygoje nebuvo įveikę nuo 2011 metų spalio, o pastaruosius šešis susitikimus baigė apskritai be įvarčių.

Visgi, vakar Antonio Conte kariauna neturėjo jokių šansų ir buvo nubausta tikslių Alexio Sanchezo, Theo Walcotto bei Mesuto Ozilo smūgių.

"Esu labai laimingas", - Wengeras pasakojo BT Sport. "Buvo nuolat minimi nepatogūs faktai ir mums reikėjo pakeisti neseną istoriją. Mes tai padarėme stilingai ir tvirtai. To ir norėjome."

"Mes buvome atsidavę bei disciplinuoti, o tokiuose mačuose išlaikyti balansą nėra taip lengva. Apskritai, manau, jog mūsų ritmas buvo geras ir sukėlė jiems problemų."

"Norime žaisti būtent tokį futbolą - paremtą techniniais įgūdžiais bei greičiu. Tikiuosi, kad tokie pasirodymai įtikins žaidėjus esant teisingame kelyje. Mes dar galime tobulėti."

Wengeras interviu metu išskyrė puikiai rungtyniavusį vidurio gynėjų duetą Shkodraną Mustafi bei Laurentą Koscielny.

Prancūzas taip pat atskleidė, jog aikštę priverstinai palikęs Francisas Coquelinas susižeidė kelį būtent toje vietoje, kur buvo patyręs traumą praėjusį sezoną. Tiesa, treneris viliasi, kad šįkart saugo reabilitacija bus trumpesnė.