A. Wengeras pirkiniams turės 150 mln. svarų bei pasirašys naują sutartį su svarbiu žaidėju

Londono "Arsenal" vis dar nepraranda vilčių, kad Arsene'as Wengeras klubui iškovos "Premier" lygos titulą, tad šią vasarą naujiems pirkiniams suteiks 150 mln. svarų sterlingų, praneša Anglijos dienraštis "Daily Star".

"Kanonieriai" šį sezoną po ilgos pertraukos nepateko į didįjį ketvertą, tačiau tikimasi, jog naujieji pirkiniai padės ne tik sugrįžti į jau įprastą vietą, bet ir pakilti dar aukščiau.

Manoma, jog pagrindinis sostinės klubo taikinys yra kylanti "Monaco" žvaigždė Kylianas Mbappe, su kurio šeima yra palaikomi ilgalaikiai ryšiai. Taip pat "Arsenal" domina norą palikti "Leicester City" neseniai išreiškęs krašto puolėjas Riyadas Mahrezas. 

Pasak kitų šaltinių, Wengeras taip pat žvalgosi ir į Pierre'ą-Emericką Aubameyangą, Thomas Lemarą bei Kingsley Comaną. 

Išties, įsigyti bent vieną iš šių taikinių atrodo realu, nes pats strategas užsiminė, kad šią vasarą įsigys daugiausiai du ar tris futbolininkus - vadinasi, komandą papildys tik aukščiausio lygio žaidėjai.

Tuo tarpu kitas šalies dienraštis "Daily Mirror" praneša, kad "Arsenal" yra pasirengęs nauju kontraktu apdovanoti puikiai atsiskleidusį vidurio gynėją Robą Holdingą, kuris praėjusią vasarą prisijungė vos už kiek daugiau nei 2 mln. svarų.

21-erių metų anglas vienas svarbiausių "kanonierių" ramsčių buvo jau šio sezono antroje pusėje, o jo rolė komandoje bėgant laikui ir senstant Laurentui Koscielny tik didės.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...