A. Wengeras pripažino, kad "Arsenal" prioritetas yra Europos lyga

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras pripažino, kad artėjančią savaitgalio dvikovą su Londono "West Ham" panaudos siekdamas pasiruošti UEFA Europos lygos pusfinaliui.

Jame "kanonieriai" susitiks su pagrindiniu šio turnyro favoritu Madrido "Atletico", bet įveikus ispanų barjerą kelialapis į Čempionų lygą būtų pasiekiamas ranka.

Vis dėlto, "Premier" lygos mačas bus taip pat svarbus, nes pralaimėjimo atveju sostinės futbolininkus iš šeštosios vietos gali išstumti "Burnley". Tokiu atveju Wengero auklėtiniai negalėtų būti ramūs netgi dėl žaidimo Europos lygoje.

"Sakyčiau, jog šis savaitgalis bus pasiruošimas ketvirtadieniui", - prancūzas kalbėjo spaudos konferencijoje.

"Leidau pailsėti keliems žaidėjams po rungtynių Maskvoje, taigi, jiems reikės išbėgti į aikštę. (Europos lyga - red. past.) yra prioritetas, nes "Premier" lygoje dėl daug ko nebekovojame. Mums tai dabar yra didžiausias prioritetas."

"Esame "Arsenal" bei norime laimėti mačus. Kiekvienerios rungtynės yra svarbios ir mes mėgstame laimėti. Namuose turėjome gana gerą sezoną, tai atrodo šiek tiek keistai. Klupome būtent svečiuose. Labai svarbu, kad išlaikytume savo formą namie."

"Madrido "Atletico" yra didžiulis varžovas. Ypatingai svarbu juos nugalėti bei turėti šansą žengti į finalą ir laimėti turnyrą. Madrido "Atletico" laikomas favoritu, bet aš tikiu, jog būdami geriausios formos galime juos įveikti."

Pirmoji akistata su "matracais" bus žaidžiama "Emirates" stadione.