A. Wengeras: Ramsey yra kaip Lampardas

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tiki Aarono Ramsey galimybėmis tapti tokiu pat sėkmingu futbolininku kaip Frankas Lampardas, jeigu jam tik pavyks išvengti traumų.

26-erių metų saugas šį sezoną startinėje sudėtyje pradėjo tik aštuonis "Premier" lygos mačus - dažniausiai jį ir stabdė įvairūs sužeidimai.

2013-14 bei 2014-15 metų sezonuose valas gerokai pagerino savo žaidimą ir per šiuos dvejus metus įmušė 26 įvarčius. Visgi, pastaruoju metu jam tokios formos įgauti nebepavyksta.

"Mano galva, Ramsey turėjo tapti žaidėju, per metus įmušančiu nuo 10 iki 15 įvarčių", - kalbėjo Wengeras.

"Jis yra Franko Lampardo tipo. Jis sugeba įsiveržti į baudos aikštelę bei turi dideles galimybes bėgti. Fiziškai, jis turi ištvermės ir jėgos kombinaciją, o jo sugebėjimas išlaikyti aukštą intensyvumą yra geriausias lygoje."

"Šis sezonas Aaronui buvo labai nuviliantis. Vieną dieną pasižiūrėjau, jog jis startinėje sudėtyje pradėjo septynis "Premier" lygos mačus."

"Kai tai suvokiau, buvo neįtikėtina, tačiau taip yra dėl traumų - netgi nedidelių. Kiekvieną kartą tai yra nesunkus sužeidimas, o kai jis po jų atsigauna, boom - maža blauzdos trauma, boom - nesunkiai sužeisti raiščiai."

Šiandien "Arsenal" rengiasi FA taurės pusfinalyje stoti į kovą su "Manchester City". Ramsey 2014-aisiais tapo finalo herojumi, kuomet į "Hull City" vartus įmušė lemiamą įvartį.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/AFCvMCFC?src=hash">#AFCvMCFC</a> <a href="https://t.co/dA9ZBVkV60">pic.twitter.com/dA9ZBVkV60</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/855605831798317056">April 22, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...