A. Wengeras: rungtynėse prieš "Man City" buvo daug pozityvių dalykų

Nepaisant to, kad Londono "Arsenal" antrąkart per penkias dienas triuškinamai pralaimėjo "Manchester City", treneris Arsene'as Wengeras auklėtinių žaidime įžvelgia pozityvių ženklų.

Po šių nesėkmių apie prancūzo atleidimą imta kalbėti dar garsiau, tačiau šis nepasiduoda ir vis dar tikisi sezoną užbaigti sėkmingai.

Nuo "Premier" lygos didžiojo ketverto "kanonierius" jau skiria net 10 taškų, o bene vieninteliu šansu išgelbėti šiuos metus lieka UEFA Europos lyga.

"Privalome viską analizuoti objektyviai - praėjusio vakaro mačas nebuvo vien tik negatyvus", - Wengeras pasakojo "Sky Sports".

"Tose rungtynėse buvo daug pozityvių dalykų. Esant tokiam rezultatui, visada patrauklu manyti, jog viskas buvo blogai, tačiau taip nebuvo."

"Reikia pažvelgti iš perspektyvos, atsitraukti, pažvelgti į pilną vaizdą bei išanalizuoti, kur atrodėme prastai, kur atrodėme stipriai, pabrėžti privalumus ir atsikratyti tų trūkumų, kuriuos rodėme vakar vakare."

"Privalumai yra tie, kad rungtyniavome intensyviai, visai gerai atrodėme eidami į priekį, bet negalėjome pasinaudoti savo susikurtomis progomis."

"Manau, jog mače turėjome pirmąsias progas, taigi, bendrai paėmus tikiu, kad sužaidėme labai dinamiškas rungtynes bei įdėjome labai daug pastangų. Tai buvo labai greitas mačas, kur abi komandos ieškojo įvarčių."

"Jie buvo šaltakraujiški kaip ir lygos taurėje, jie pasinaudojo kiekviena silpnybe, kurią pademonstravome gynyboje."

Wengerui belieka tikėtis, jog iš duobės pavyks išlipti savaitgalio akistatoje su "Brighton & Hove Albion".