A. Wengeras: "Tottenham" nėra mačo favoritai rungtynėse prieš "Arsenal"

Jau šį šeštadienį Anglijos „Premier“ lygoje įvyks šiaurės Londono derbis, o prieš jį kalbėdamas su žurnalistais Arsenas Wengeras nenorėjo sutikti, kad prieš šią dvikovą favoritais turėtų būti laikomi „Tottenham Hotspur“ žaidėjai.

„Kanonieriai“ praėjusį sezoną pirmą kartą per A. Wengero erą „Arsenal“ ekipoje užėmė žemesnę poziciją prieš savo aršius konkurentus, o šiais metais jie nuo „Tottenham“ jau atsilieka keturiais taškais. Visgi, prieš artėjančią dvikovą jis nesutinka su tuo, kad būtent varžovai turėtų būti laikomi šios dvikovos favoritais.

„Taip tikrai nėra. Aš manau, kad „Tottenham“ yra gera komanda, tačiau ir mes esame pajėgūs iškovoti pergalę ir tai mes norėsime visiems įrodyti“, - bendraudamas su Sky Sports kalbėjo treneris.

A. Wengeras per savo karjerą gali pasigirti puikiai rezultatais šiaurės Londono derbyje, o pats strategas pripažino, jog jis visada laukia šių komandų dvikovos.

„Šiose dvikovose visada būna papildomas noras įveikti varžovus ir pasididžiavimas tai padarius. Pergalei tau reikia visiško susikaupimo, tačiau taip pat tu turi jaustis pakankamai laisvai bei ramiai.

Šios rungtynės mums yra labai svarbios ir jose mes norėsime tik pergalės. Tai diktuoja ir situacija turnyrinėje lentelėje: mes turime vytis pirmaujančias komandas. Namuose mes šį sezoną esame labai stiprūs ir mūsų stiprybė namų aikštėje bus labai svarbi sprendžiant tai, kurioje pozicijoje mes užbaigsime sezoną“, - kalbėjo A. Wengeras.

„Arsenal“ treneris taip pat atskleidė, jog šiose rungtynėse jau galime išvysti ir Shkodraną Mustafi bei Danny Welbecką, tačiau komandai veikiausiai trūks puolėjo Olivier Giroud, kuris susižeidė rinktinių pertraukos metu.