A. Wengeras trauktis iš futbolo neplanuoja

Apie pasitraukimą iš Londono "Arsenal" paskelbęs Arsene'as Wengeras, norėtų į futbolą iškart sugrįžti jau kitą sezoną, atskleidžia futbolo naujienų portalo Goal.com šaltiniai.

Vakar pranešta, jog prancūzas paliks "kanonierių" komandą beveik po 22 joje praleistų metų, per kuriuos jis iškovojo tris "Premier" lygos titulus bei septynias FA taures.

Savo sėkmingą karjerą 68-erių metų specialistas norėtų tęsti toliau. Tiesa, Wengeras dabar save mato sporto direktoriaus arba kokios nors rinktinės trenerio rolėje.

Taip pat rašoma, kad strategas nenori turėti nieko bendro su jo įpėdinio paieška "Arsenal" klube ir šiuo klausimu į valdybos reikalus nesikiša.

Įdomu, jog už jį dar daugiau laiko prie "Manchester United" vairo praleidęs Seras Alexas Fergusonas Davidą Moyesą savo pamainai pasirinko pats.

Sprendimą pasitraukti po sezono Wengeras be kitų žmonių patarimų. Prancūzas tikisi, jog tai padės suvienyti komandą lemiamam žygiui UEFA Europos lygoje, kuris išlieka vienintelė galimybė "kanonieriams" kitą sezoną rungtyniauti Čempionų lygoje.