A. Wengeras užsiminė apie daugiau progų J. Wilshere'ui

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras mano, kad šis sezonas Jacko Wilshere'o karjerai bus pats svarbiausias.

Kiek anksčiau saugas kalbėjo, jog šiuo metu jaučiasi geriausios fizinės formos, kokios kada nors yra buvęs, bei tikisi sugrįžti į "kanonierių" startinį vienuoliktuką.

Komandos vairininkas po šeivikaulio lūžio atsigavusiam 25-erių metų futbolininkui taip pat yra pasirengęs suteikti daugiau galimybių pasireikšti.

"Jackas Wilshere'as visada kęsdavo nesibaigiančias traumas, tačiau kvestionuoti jo talento negali niekas, jo išskirtinėmis galimybėmis įveikti varžovus su kamuoliu neabejotų joks žmogus", - Wengeras pasakojo beIN Sports.

"Visgi, šiame darbe yra būtina sveikata. Fiziniai šio žaidimo reikalavimai yra tokie aukšti, kad gali būti geriausioje formoje tik tada, kai gali sužaisti 10 mačų iš eilės. Jackui Wilshere'ui viskas būtent nuo to ir priklauso."

"Jam reikia išlikti sveikam ir būti pasirengusiam rungtyniauti. Jeigu jis galės žaisti aukščiausiu lygiu nuo dabar iki gruodžio, jis sugrįš. Jeigu jam vėl pasitaikys kluptelėjimų, tuomet bus sunkiau."

"Tai yra esminis sezonas, nes jis artėja prie savo kontrakto pabaigos, tai yra pasaulio čempionato metai, o jis buvo "Arsenal" žaidėjas nuo pat vaikystės. Taigi, visa tai yra pastatyta ant kortos tiek jam, tiek mums, nes mes tikrai norėtume, kad tokio lygio futbolininkas kaip jis sugrįžtų."

"Iš tiesų, jis sužaidė labai gerą susitikimą su Borisovo BATE, ypač labai puikų pirmąjį kėlinį, kur jis demonstravo geriausią savo žaidimą, taigi, dabar jis nėra labai toli nuo to. Tikėkimės, jog per ateinančias dvi ar tris savaites jis galės reguliariai žaisti pagrindinėje komandoje."

Wilshere'as šį sezoną "Premier" lygoje dar nepasirodė, bet tai galės padaryti jau spalio 14 dieną vyksiančioje akistatoje su "Watford".