A. Wengerui – 280 milijonų eurų čekis apsipirkimui

Londono „Arsenal“ klubo direktorius Lordas Harris pareiškė, kad strategas Arsene'as Wengeras gali įsigyti bet kurį žaidėją. „Arsenal“ treneriui į rankas įteikė čekį, kuriame – 280 milijonų eurų. Trečiadienį „Arsenal“ treneris jau eilinį kartą pažymėjo, kad pastaraisiais metais klubas tiesiog negalėjo varžytis dėl Anglijos „Premier“ lygos titulo.

Bet A.Wengerui pasitikėjimo pridėtų keli nauji pajėgūs žaidėjai.

„Arsenal“ per pastaruosius keletą metų prarado svarbius žaidėjus Robiną van Persie, Samirą Nasri, Cescą Fabregasą, bet dabar, panašu, atėjo laikas apsipirkti.

„Dabar galime žengti į rinką ir pirkti bet kurį žaidėją. Netgi galime mėginti taikytis į tuos, kurie nenuperkami. Dabar neturime konkrečių pavardžių. Pirksime, jeigu jis ras tikrą superžvaigždę“, – sakė L.Harris.

Jis pridūrė, kad A.Wengeras norėtų įsigyti centro puolėją. „Reikia prikalbinti kitą komandą jį parduoti. Dar nesakysiu, kas tai. Viskas remiasi į tai, ar kita komanda ras žvaigždę, kuri pakeis tą žaidėją. Jeigu ne, tuomet jie ir neparduos. Mes esame pasirengę ir pagerinti pirkimo rekordą“, – kalbėjo L.Harris.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...