"Aalborg" direktorius supranta – jei gaus gerą pasiūlymą, L. Spalvį teks parduoti

Po sunkios traumos pasveikęs vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Lukas Spalvis tiesiog štampuoja įvarčius Danijos futbolo pirmenybėse. „Aalbrog“ ekipos puolėjas savaitgalį tapo rezultatyviausiu Danijos superlygos futbolininku ir klubo prezidentas supranta, kad išlaikyti lietuvį bus labai sunku.

„Tiesiog puiku, kad po kelio raiščių traumos sugrįžau į aikštę ir per 11 rungtynių įmušiau 8 įvarčius. Tai viršija mano drąsiausias svajones“, – portalas bt.dk cituoja L.Spalvį.

Vis dėlto, „Aalborg“ sporto direktorius Allanas Gaarde'as jau dabar supranta, kad ilgai išlaikyti 21-erių lietuvio jo komandai nepavyks. Danijos klubo ir puolėjo sutartis galioja iki 2018 metų vasaros.

„Visada sunku išlaikyti daug įvarčių mušančius žaidėjus. Bus sunku išlaikyti ir Luką. Tačiau mūsų tikslas ir nėra toks. Jeigu kažkas pasiūlys gerą sandorį, kuris tiks ir mums, ir žaidėjui, jis bus parduotas“, – sakė A.Gaarde'as.

Pats L.Spalvis teigė, kad jis niekur neskubės išvykti ir apie tai stengiasi negalvoti. Dabar jo galvoje – rungtynės Lietuvos rinktinės sudėtyje su Slovėnija ir Anglija.

„Mano komandos draugai ir personalas mane labai palaikė, kol aš ilgą laiką buvau traumuotas“, – sakė lietuvis.

15min.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...