"AC Milan" sezoną užbaigė sudaužius "Fiorentina", "Roma" palaužė "Sassuolo" (VIDEO)

„Serie A“ čempionate taip pat atėjo paskutinysis turas, kuriame „AC Milan“ užsitikrino šeštąją vietą Italijos pirmenybėse.

„Milan“ ekipa paskutinėse sezono rungtynėse net 5:1 sutriuškino „Fiorentina“ ekipą ir sudėtingą sezoną užbaigė pakilia gaida.

„Fiorentina“ ekipa šiose rungtynėse sugebėjo ir pirmauti, kai 20-ąją minutę pasižymėjo Giovanni Simeone. Vis dėlto tada ir užsikūrė „Milan“ variklis.

Po trijų minučių rezultatą išlygino Hakanas Calhanoglu, o jau 41-ąją minutę „Milan“ futbolininkus į priekį išvedė Patrickas Cutrone.

Po pertraukos po įvartį dar pridėjo tas pats P. Cutrone‘as, Nikola Kaliničius bei Giacomo Bonaventura. Ši pergalė „Milan“ ekipai garantavo šeštąją poziciją „Serie A“ pirmenybėse.

Net ir pralaimėjimo atveju „Milan“ ekipa būtų užėmusi šeštąją poziciją, kadangi „Atalanta“ kiek netikėtai 0:1 nusileido „Cagliari“.

Vis dėlto septinta likusi „Atalanta“ taip pat žais Europos lygoje kitą sezoną, kadangi „Coppa Italia“ turnyre triumfavo Turino „Juventus“.

Pergale sezoną užbaigė ir „Napoli“ ekipa, kuri 2:1 įveikė „Crotone“ futbolininkus. „Crotone“ ekipai tai buvo paskutinės rungtynės „Seria A“ pirmenybėse, kadangi ji liko 17-a.

O vėliausiai savo rungtynes pradėjo „Roma“ futbolininkai, kurie 1:0 palaužė „Sassuolo“ ir finišavo trečioje „Serie A“ pozicijoje.

Vienintelį rungtynių įvartį pelnė Gianluca Pegolo, kuris 45-ąją minutę kamuolį nukreipė į savo vartus ir taip leido „Roma“ ekipai iškovoti tris taškus.

Būtent ties šiomis rungtynėmis ir užsibaigė „Serie A“ sezonas.

Rezultatyviausi žaidėjai:
Ciro Immobile 29
Mauro Icardo 29
Paulo Dybala 19
Fabio Quargliarella 19
Dries Mertens 18

Daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikę žaidėjai:
Luis Alberto 14
Douglas Costa 12
Lorenzo Insigne 11

„AC Milan“ 5:1 „Fiorentina“
20‘ [0-1] G. Simeone
23‘ [1-1] H. Calhanoglu
41‘ [2-1] P. Cutrone
49‘ [3-1] N. Kalinič
59‘ [4-1] P. Cutrone
76‘ [5-1] G. Bonaventura

„Cagliari“ 1:0 „Atalanta“
87‘ [1-0] L. Ceppitelli

„Napoli“ 2:1 „Crotone“
23‘ [1-0] A. Milik
32‘ [2-0] J. Callejon
90‘ [2—1] M. Tumminello

„Sassuolo“ 0:1 „Roma“
45‘ [0-1] G. Pegolo (į savus vartus)

„Genoa“ 1:2 „Torino“

„Chievo“ 1:0 „Benevento“

SPAL 3:1 „Sampdoria“

„Udinese“ 1:0 „Bologna“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...