A.Del Piero: E. Canas idealiai tiktų "Juventus"

Buvęs Italijos rinktinės žaidėjas Alessandro Del Piero nutarė pasisakyti apie artėjantį žiemos perėjimų langą ir tai, ko reikėtų Turino „Juvnetus“ klubui.

Buvęs futbolininkas teigė, kad „Liverpool“ ekipos saugas Emre Canas  būtų idealus variantas Italijos čempionams. Vokiečio kontraktas pasibaigs jau po šio sezono, tad jis galėtų pasirašyti kontraktą dar sausį ir į Italiją keltis nemokamai.

„Allegri komandai reikia dar vieno saugo, nes Khedira yra žinomas dėl smulkių traumų. Marchisio grįžta po traumos, bet jis vis dar nėra geriausios formos, o Pjaničius nėra labai stiprus fiziškai.

Emre Canas būtų idealus variantas ir jis net nėra toks brangus. Jis galėtų būti didelė pavardė, kuri atvyktų sausį. Jiems reikia žaidėjo, kaip jis. Jis yra stiprus fiziškai ir jis labai tiktų šalia Pjaničiaus ir Khediros“, - teigė A. Del Piero.

Pačio futbolininko taip pat buvo paklausta apie jo ateitį, tačiau E. Canas teigė: „Kodėl jūs manęs to klausiate? Aš koncentruojuosi tik ties šiuo sezono, o mano agentas tvarko tokius reikalus.

Tai nėra apie pinigus, tik tiek ir galiu pasakyti. Taip, galėčiau pasirašyti išankstinį kontraktą su kita komanda, bet galiu pratęsti sutartį  ir su „Liverpool“ rytoj. Viską pamatysime“, - kalbėjo saugas.