A.Di Maria prašo būti parduotas

Madrido "Real" klubo strategas Carlo Ancelotti patvirtino, jog saugas Angelis di Maria nori palikti komandą.

Didžiąją vasaros dalį argentinietis buvo siejamas su persikėlimu į "Paris St.Germain" ekipą, tačiau dėl finansinių taisyklių apribojimų Prancūzijos čempionai atsisakė jį įsigyti.

Pastaruoju metu 26-erių metų futbolininkas yra labiau peršamas "Manchester United" klubui, kuris, anot pranešimų, perėjimo sumai ir žaidėjo algoms padengti yra pasiruošęs išleisti 100 mln. svarų sterlingų.

"Di Maria šią vasarą paprašė, jog jį parduotume ir atmetė naujo kontrakto pasiūlymą. Jam reikia rasti sprendimą. Jeigu langui užsidarius, jis vis dar bus mūsų komandos narys, tame jokios problemos nebus", - tvirtino C.Ancelotti.

"Kol kas jis - "Real" žaidėjas, tačiau iki rugpjūčio 31 d. gali nutikti bet kas. Mane stebina laikraščiai, kurie rašo, jog tarp manęs ir Di Marios yra kažkokių nesutarimų. Taip nėra ir mūsų požiūriai sutampa".

C.Ancelotti taip pat atskleidė, jog pasiūlymą pasirašyti naują sutartį atmetė ir Sami Khedira, kuris buvo siejamas su Londono "Arsenal" klubu.

"Situacija su juo - kiek kitokia. Jis neprašė būti parduotas. Jo kontrakte su klubu likę dar metai, tačiau Khedira atmetė naujos sutarties pasiūlymą. Pažiūrėsime, kas nutiks per likusį laiką", - tvirtino specialistas.