Agentas: "Barca" kreipėsi dėl Jonaso

"Barcelona" puolėjo paieškose pabaigos dar nesimato - katalonai domisi ir Lisabonos "Benfica" snaiperiu Jonasu, tikina jo agentas Tiago Goncalvesas.

32-ejų metų futbolininkas sužaidė puikų sezoną, kurio metu per 34 mačus pelnė net 32 įvarčius, o jo klubas triumfavo Portugalijos čempionate.

"Barca" pastaruoju metu taip pat buvo siejama su Madrido "Atletico" rungtyniaujančiu Luciano Vietto, tačiau nepanašu, jog "matracai" argentinietį norėtų paleisti.

"Žmogus, atstovaujantis "Barcelona", praėjusio sezono pabaigoje buvo su mumis susisiekęs", - Goncalvesas pasakojo Globoesporte.

"Žinoma, kad esame šiek tiek pamaloninti, nes tai yra neįtikėtino Jonaso sezono pripažinimas."

"Kai klubas kuo nors domisi, jis turi veikti greitai, nes derybos, prieš pasiekdamos savo tikslą, užtrunka ilgai. Perėjimas būtų sudėtingas, nes nuo minėto karto jokio kontakto daugiau nebuvo."

"Noriu, jog būtų aišku, kad Jonas "Benfica" gretose yra labai laimingas ir čia jaučiasi mylimas. "Barcelona" dėmesys yra atlygis to, ką jis nuveikė su "Benfica". Visgi, transferas įvyktų tik tokiu atveju, jeigu jo norėtų tiek "Benfica", tiek Jonasas."

Dabartinis snaiperio kontraktas su Portugalijos čempionais galioja iki 2018-ųjų.