Agentas: Krooso perėjimas - amžiaus vagystė

Toni Krooso agentas Volkeris Struthas mano, kad, atsižvelgiant į dabartinę žaidėjų rinką, Toni Krooso perėjimas į Madrido "Real" gali būti vadinamas didžiausia amžiaus vagyste.

27-erių metų futbolininkas į "karališkąjį" klubą iš Miuncheno "Bayern" atvyko vos už 25 mln. eurų ir nuo to laiko dukart laimėjo Čempionų lygą bei FIFA Pasaulio klubų taurę bei po kartą - "La Liga" ir Ispanijos taurę.

Negana to, jo transferas įvyko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai jis su Vokietijos rinktine triumfavo pasaulio čempionate Brazilijoje.

"Žvelgiant į šių dienų perėjimų mokesčius bei tuomet prisimenant, jog Toni buvo įsigytas vos už 25 mln. eurų, galima sakyti, kad Kroosas "Real" klubui yra amžiaus vagystė", - Struthas pasakojo Sport Bild.

"Žmonės, vadovaujantys Madrido "Real", po Čempionų lygos finalo Kardife mums sakė besidžiaugiantys, jog pas save prisiviliojo tokį žaidėją. Tiesiog žiūrint į perspektyvą, Jamesas Rodriguezas tuo pat metu į Madrido "Real" atvyko už 80 mln. eurų."

Įdomu, jog 2014 metais daugelio išgirtas Rodriguezas šiuo metu prarado vietą Ispanijos čempionų sudėtyje ir apskritai yra išnuomotas "Bayern".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...