A.Klimavičius: Po "Wembley" grįžtame į realybę

Arūnas Klimavičius, Valdemaras Borovskis kartu su penkiais Vilniaus “Žalgirio” futbolininkais pirmadienį vakare iš Londono grįžo į Vilnių, o šiandien “Sportimos” manieže dėliojo paskutinius štrichus prieš rytoj įvyksiančią pastarųjų dvejų metų dviejų stipriausių komandų akistatą.

“Iš Wemblio grįžome į realybę”, – po treniruotės šypsojosi A.Klimavičius, kuris dvikovą su Anglija stebėjo nuo atsarginių suolelio.

“Šiek tiek tos kelionės išmuša iš ritmo, dar nors viena diena nepamaišytų, tačiau situacija yra tokia, kokia yra. Be to, “Žalgirio” situacija šiuo klausimu tikrai ne geresnė”, – kalbėjo A.Klimavičius.

Panašiai jaučiasi ir antrąkart per karjerą Wemblio stadione lankęsis V.Borovskis, kuriam žaidimo laiko taip neatsirado.

“Jei būčiau žaidęs, tada natūralu, kad būčiau pavargęs labiau nei dabar. Kelionė nebuvo sunki, be to laikas Londoną pamiršti. Negyvensi juk pralaimėjimu, kai už dienos laukia kitos svarbios rungtynės. Nežinau, ar jos labai skirsis nuo to, ką mes matėme per Supertaurės dvikovą, bet neabejoju, kad vėl kova bus nuo pirmos iki paskutinės minutės. Pastaraisiais metais, žaidžiant “Žalgiriui” ir “Trakams” kitaip nebūna”, – pasakojo V.Borovskis.

A lygos favoritų dvikova įvyks trečiadienį 18.00 valandą Vilniaus “Sportimos” manieže.