"Alaves" vedama vieno futbolininko pasiekė dramatišką pergalę prieš "Girona" (VIDEO)

Pirmadienį vakare sužaistos paskutinės Ispanijos "La Liga" pirmenybių 14-ojo turo rungtynės.

"Girona" namuose priėmė "Alaves" futbolininkus. Paskutinėje vietoje žygiuojantis "Alaves" klubas sugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficitą ir išplėšti pergalę rezultatu 3-2

Pirmajame kėlinyje įvarčių nepasiekė abi komandos, tačiau kitos 45 minutės padovanojo net penkis įvarčius.

59-ąją minutę "Girona" po Christiano Stuani įvarčio įsiveržė į priekį, o jau po trijų minučių pranašumą padidino Juanpe. Tačiau tolimesnis rungtynių scenarijus šeimininkams susiklostė netikėta linkme.

72-ąją minutę Ibai sumažino atsilikimą, o 87-ąją minutę jis pats smūgiu nuo 11 metrų žymos išlygino rezultatą. Ispanui ir jo vedamai komandas vakaras susiklostė tobulai - per paskutinę pridėto laiko minutę tas pats saugas pasiekė trečiąjį įvartį ir įsirašydamas "hat-tricką" atvedė "Alaves" į dramatišką pergalę.

"Alaves" po pergalės pakilo pozicija aukštyn ir turnyrinės lentelės dugną nustūmė "Malaga". Girona" ekipai tai buvo penktasis pralaimėjimas šiame sezone.

Rezultatas:

"Girona" 2 - 3 "Alaves"
59' [1 - 0] C. Stuani
62' [2 - 0] Juanpe
72' [2 - 1] Ibai
87' [2 - 2] Ibai (11 m. baudinys)
90+4' [2 - 3] Ibai

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/fU_vQxAY2IU" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...